VIRUSfighter

Klikk på “Start” –> “Programmer” –> “VIRUSfighter” –> “Konfigurasjonsredigering” og velg “Vanlige instillinger” under “VIRUSfighter”.
Klikk på “Tillegg” og skriv f.eks. *.jpg og klikk på “OK”. Velg deretter “Manuell skanning” (on-demand) –> “Skanner”. Marker “Unngå følgende filer” under “Unngå skanning”. Til slutt velger du “Lagre” og “Avslutt”.

VIRUSfighter vil heretter ikke skanne dine .jpg filer.

SPYWAREfighter skanner kun etter viruser hvis VIRUSfighter er installert. Hvis VIRUSfighter er installert, anbefales kunden på det STERKESTE ikke å ha andre antivirus-programmer installert. Men, hvis du bruker KUN SPYWAREfighter, ja, da kan installere andre antivirus-programmer (og anbefales på det sterkeste å gjøre så).

VIRUSfighter skanner kun for spionprogram (som et alternativ) når SPYWAREfighter er installert. Dette er en del av vår “pakke”-presentasjon når SPAMfighter programmer er installert, så du trenger begge produkter for å beskytte deg fra viruser og spionprogrammer.

På grunn av stabilitet. SPYWAREfighter og VIRUSfighter er integrert når de begge er installert, så oppdatering av den ene vil oppdatere begge.

Dette er et kjent problem: start VIRUSfighter igjen og velg “Scan” fra brukergrensesnittet, og du vil se skanneinformasjonen. Funksjonaliteten er ikke svekket, men problemet med bruker-grensesnittet vil bli rettet opp i neste utgave av produktene.

For stabilitetsgrunner, er SPYWAREfighter og VIRUSfighter integrert når de er installert sammen, så mens avinstallering av det ene programmet, stopper det andre. Imidlertid, så fort avinstallringen er fullført, vil skanningen fortsette.

Dette betyr at der er en oppgradering for VIRUSfighter, og vi anbefaler at du klikker på bildet for å oppdatere VIRUSfighter til siste utgave.

Du må laste ned programmet fra vår Webside og installere det på samme måte som første gang.
For å aktivere VIRUSfighter, vennligst gjør følgende:
Klikk på “Start” –> “Alle programmer” –> “VIRUSfighter” –> “Konfigurasjonsredigering”

Tast inn aktiveringsnøkkelen som du finner på fakturaen. Erstatt aktiveringsnøkkelen fra prøveperioden med den nye nøkkelen, og klikk på “Lagre” og deretter “Avslutt”.

Etterpå må du oppdatere VIRUSfighter slik at din lisensinformasjon er oppdatert korrekt. Dette gjør du ved å klikke på “Start” –> “Alle programmer” –> “VIRUSfighter” –> “Internet oppdatering”

Du bør med fordel stoppe On-tilgang skanneren når du utfører vedlikeholdsoppgaver. Når du stopper On-tilgang skanneren, vil den ikke starte opp igjen i nåværende sesjon eller etter at du har startet computeren igjen, uten at du gjør dette manuelt. Du kan stoppe/starte On-tilgang skanneren fra en egen oppføring i menyen på systemskuffen, eller fra konfigurasjonsredigeringen.
Du kan åpne Konfigurasjonsredigering, og velge Komponent modul i VIRUSfighter”s konfigurasjonstre og av-velge On-tilgang scanner fra indeksen for Start menyen.

For å aktivere VIRUSfighter, vennligst gjør følgende:
Klikk på “Start” –> “Alle programmer” –> “VIRUSfighter” –> “Konfigurasjonsredigering”

Tast inn produktnøkkelen som du finner på Fakturaen. Erstatt prøvenøkkelen med den nye nøkkelen du har fått tildelt. Klikk på “Lagre” og deretter på “Lukke”.

Etterpå må du oppdatere VIRUSfighter slik at lisensinformasjonen blir oppdatert. Dette gjør du ved å gå til “Start” –> “Alle programmer” –> “VIRUSfighter” –> Internet oppdatering

For å oppdatere din VIRUSfighter, vennligs gjør følgende:

Klikk på Start –> Alle programmer –> VIRUSfighter –> Internet oppdatering
Du vil få opp et lite vindu, og når du klikker på OK vil oppdateringen starte.

Du kan også oppdatere VIRUSfighter hvis du bruker VIRUSfighter”s Hurtigmeny:

Høyreklikk på bilde for VIRUSfighter (den lille hjelmen nede på systemskuffen) og velg “Internet oppdatering”.

Hvis du ikke får oppdatert VIRUSfighter, kan årsaken være din brannmur (firewall) som blokkerer VIRUSfighter eller kanskje du ikke er tilknyttet internet.

Det er viktig at du er tilknyttet internet før du starter oppdateringen. Hvis du bruker modem eller ISDN, kan du bare åpne en internet side.

Hvis du er blokkert av en brannmur (firewall), må du endre instillingene i programmet slik at C:VIRUSfighterBinNiu.exe blir gitt adgang til internet.

VIRUSfighter er fri for 30 dager. Etter at prøvetiden på 30 dager er over, kan du velge om du vil kjøpe VIRUSfighter PRO eller avinstallere programmet. Hvis du fortsettre å bruke VIRUSfighter uten å kjøpe en lisens, vil du ikke lenger ha mulighet til å motta oppdateringer og vil dermed ikke være beskyttet mot de nyere virus trusler.

Mest sannsynlig har du installert VIRUSfighter over et eksisterende anti-virus program, som ikke automatisk ble fjernet av systemet i løpet av installasjonen. Du må tilbakestille computeren, og starte systemet omigjen i Safe-Mode. Når du er i Safe-Mode, avinstallerer du the gamle anti-virusprogrammet via Windows Control Panel. Deretter starter du computeren igjen.

Beskrivelse på å komme inn i Windows Safe-Mode
Når computeren starter opp igjen, og før Window”s “splash” bilde vises, vil du få spørsmål om du vil se oppstartingsalternativene ved å trykke på en av funksjonstastene på tastbordet.Litt avhening av hvilket operativsystem du har, må du gjøre følgende:

Windows 95/98/ME: Når computeren starter opp, trykk på F8. I Window”s oppstartingsmeny velger du nr 3 (Safe-Mode) ved å trykke på 3-tallet og Enter.
Windows 2000/XP: Når computeren starter opp, trykk og hold på F8. I Window”s Advanced Option Menu, bruk en av piltastene til å komme til Safe-Mode og trykk Enter.
Windows NT: Ikke behov for å gjøre noen ting.

Å stoppe e-post sendt fra VIRUSfighter, vennlist klikk her.

Du bør avinstallere eller avaktivere andre anti-virus programmer før du installerer VIRUSfighter. Å ha to aktive anti-virus programmer vil gi deg problemer.

For å gjøre dette, klikk på “Start”, deretter på “Kontrolpanel” og der velger du “Legge til/fjerne programmer”. Velg ditt anti-virus program og klikk på “Fjern”.

For å avinstallere VIRUSfighter, vennligst gjør følgende:
* Klikk på “Start” –> “Instillinger” –> “Kontrollpanel” –> “Legge til/Fjerne programmer”.
* Finn VIRUSfighter, og klikk på Endre/Fjerne og følg veiledningen.

Gjør følgende for å installere VIRUSfighter:
* Last ned VIRUSfighter her
* Lagre programmet på f.eks. ditt skrivebord
* Når nedlastingen er ferdig, dobbelklikker du på .exe filen, og følger installasjonsprosedyren.

VIRUSfighter - General

Klikk på “Start” –> “Programmer” –> “VIRUSfighter” –> “Konfigurasjonsredigering” og velg “Vanlige instillinger” under “VIRUSfighter”.
Klikk på “Tillegg” og skriv f.eks. *.jpg og klikk på “OK”. Velg deretter “Manuell skanning” (on-demand) –> “Skanner”. Marker “Unngå følgende filer” under “Unngå skanning”. Til slutt velger du “Lagre” og “Avslutt”.

VIRUSfighter vil heretter ikke skanne dine .jpg filer.

Du bør med fordel stoppe On-tilgang skanneren når du utfører vedlikeholdsoppgaver. Når du stopper On-tilgang skanneren, vil den ikke starte opp igjen i nåværende sesjon eller etter at du har startet computeren igjen, uten at du gjør dette manuelt. Du kan stoppe/starte On-tilgang skanneren fra en egen oppføring i menyen på systemskuffen, eller fra konfigurasjonsredigeringen.
Du kan åpne Konfigurasjonsredigering, og velge Komponent modul i VIRUSfighter”s konfigurasjonstre og av-velge On-tilgang scanner fra indeksen for Start menyen.

Du må laste ned programmet fra vår Webside og installere det på samme måte som første gang.
For å aktivere VIRUSfighter, vennligst gjør følgende:
Klikk på “Start” –> “Alle programmer” –> “VIRUSfighter” –> “Konfigurasjonsredigering”

Tast inn aktiveringsnøkkelen som du finner på fakturaen. Erstatt aktiveringsnøkkelen fra prøveperioden med den nye nøkkelen, og klikk på “Lagre” og deretter “Avslutt”.

Etterpå må du oppdatere VIRUSfighter slik at din lisensinformasjon er oppdatert korrekt. Dette gjør du ved å klikke på “Start” –> “Alle programmer” –> “VIRUSfighter” –> “Internet oppdatering”

Dette betyr at der er en oppgradering for VIRUSfighter, og vi anbefaler at du klikker på bildet for å oppdatere VIRUSfighter til siste utgave.

For stabilitetsgrunner, er SPYWAREfighter og VIRUSfighter integrert når de er installert sammen, så mens avinstallering av det ene programmet, stopper det andre. Imidlertid, så fort avinstallringen er fullført, vil skanningen fortsette.

Dette er et kjent problem: start VIRUSfighter igjen og velg “Scan” fra brukergrensesnittet, og du vil se skanneinformasjonen. Funksjonaliteten er ikke svekket, men problemet med bruker-grensesnittet vil bli rettet opp i neste utgave av produktene.

På grunn av stabilitet. SPYWAREfighter og VIRUSfighter er integrert når de begge er installert, så oppdatering av den ene vil oppdatere begge.

VIRUSfighter skanner kun for spionprogram (som et alternativ) når SPYWAREfighter er installert. Dette er en del av vår “pakke”-presentasjon når SPAMfighter programmer er installert, så du trenger begge produkter for å beskytte deg fra viruser og spionprogrammer.

SPYWAREfighter skanner kun etter viruser hvis VIRUSfighter er installert. Hvis VIRUSfighter er installert, anbefales kunden på det STERKESTE ikke å ha andre antivirus-programmer installert. Men, hvis du bruker KUN SPYWAREfighter, ja, da kan installere andre antivirus-programmer (og anbefales på det sterkeste å gjøre så).

For å aktivere VIRUSfighter, vennligst gjør følgende:
Klikk på “Start” –> “Alle programmer” –> “VIRUSfighter” –> “Konfigurasjonsredigering”

Tast inn produktnøkkelen som du finner på Fakturaen. Erstatt prøvenøkkelen med den nye nøkkelen du har fått tildelt. Klikk på “Lagre” og deretter på “Lukke”.

Etterpå må du oppdatere VIRUSfighter slik at lisensinformasjonen blir oppdatert. Dette gjør du ved å gå til “Start” –> “Alle programmer” –> “VIRUSfighter” –> Internet oppdatering

Å stoppe e-post sendt fra VIRUSfighter, vennlist klikk her.

Mest sannsynlig har du installert VIRUSfighter over et eksisterende anti-virus program, som ikke automatisk ble fjernet av systemet i løpet av installasjonen. Du må tilbakestille computeren, og starte systemet omigjen i Safe-Mode. Når du er i Safe-Mode, avinstallerer du the gamle anti-virusprogrammet via Windows Control Panel. Deretter starter du computeren igjen.

Beskrivelse på å komme inn i Windows Safe-Mode
Når computeren starter opp igjen, og før Window”s “splash” bilde vises, vil du få spørsmål om du vil se oppstartingsalternativene ved å trykke på en av funksjonstastene på tastbordet.Litt avhening av hvilket operativsystem du har, må du gjøre følgende:

Windows 95/98/ME: Når computeren starter opp, trykk på F8. I Window”s oppstartingsmeny velger du nr 3 (Safe-Mode) ved å trykke på 3-tallet og Enter.
Windows 2000/XP: Når computeren starter opp, trykk og hold på F8. I Window”s Advanced Option Menu, bruk en av piltastene til å komme til Safe-Mode og trykk Enter.
Windows NT: Ikke behov for å gjøre noen ting.

VIRUSfighter er fri for 30 dager. Etter at prøvetiden på 30 dager er over, kan du velge om du vil kjøpe VIRUSfighter PRO eller avinstallere programmet. Hvis du fortsettre å bruke VIRUSfighter uten å kjøpe en lisens, vil du ikke lenger ha mulighet til å motta oppdateringer og vil dermed ikke være beskyttet mot de nyere virus trusler.

For å oppdatere din VIRUSfighter, vennligs gjør følgende:

Klikk på Start –> Alle programmer –> VIRUSfighter –> Internet oppdatering
Du vil få opp et lite vindu, og når du klikker på OK vil oppdateringen starte.

Du kan også oppdatere VIRUSfighter hvis du bruker VIRUSfighter”s Hurtigmeny:

Høyreklikk på bilde for VIRUSfighter (den lille hjelmen nede på systemskuffen) og velg “Internet oppdatering”.

Hvis du ikke får oppdatert VIRUSfighter, kan årsaken være din brannmur (firewall) som blokkerer VIRUSfighter eller kanskje du ikke er tilknyttet internet.

Det er viktig at du er tilknyttet internet før du starter oppdateringen. Hvis du bruker modem eller ISDN, kan du bare åpne en internet side.

Hvis du er blokkert av en brannmur (firewall), må du endre instillingene i programmet slik at C:VIRUSfighterBinNiu.exe blir gitt adgang til internet.

VIRUSfighter - Installation

Gjør følgende for å installere VIRUSfighter:
* Last ned VIRUSfighter her
* Lagre programmet på f.eks. ditt skrivebord
* Når nedlastingen er ferdig, dobbelklikker du på .exe filen, og følger installasjonsprosedyren.

For å avinstallere VIRUSfighter, vennligst gjør følgende:
* Klikk på “Start” –> “Instillinger” –> “Kontrollpanel” –> “Legge til/Fjerne programmer”.
* Finn VIRUSfighter, og klikk på Endre/Fjerne og følg veiledningen.

Du bør avinstallere eller avaktivere andre anti-virus programmer før du installerer VIRUSfighter. Å ha to aktive anti-virus programmer vil gi deg problemer.

For å gjøre dette, klikk på “Start”, deretter på “Kontrolpanel” og der velger du “Legge til/fjerne programmer”. Velg ditt anti-virus program og klikk på “Fjern”.