Hvordan får jeg VIRUSfighter tilbake hvis jeg installerer programmet på nytt?

Du må laste ned programmet fra vår Webside og installere det på samme måte som første gang.
For å aktivere VIRUSfighter, vennligst gjør følgende:
Klikk på "Start" –> "Alle programmer" –> "VIRUSfighter" –> "Konfigurasjonsredigering"

Tast inn aktiveringsnøkkelen som du finner på fakturaen. Erstatt aktiveringsnøkkelen fra prøveperioden med den nye nøkkelen, og klikk på "Lagre" og deretter "Avslutt".

Etterpå må du oppdatere VIRUSfighter slik at din lisensinformasjon er oppdatert korrekt. Dette gjør du ved å klikke på "Start" –> "Alle programmer" –> "VIRUSfighter" –> "Internet oppdatering"