Sales

Du kan kjøpe SPAMfighter Pro direkte fra oss via vår webside ved å klikke her.
Du kan også kontakte en av våre forhandlere. Du finner deres kontaktinformasjon her.

Hvis din computer ikke tillater “cookies”, kan du heller ikke kjøpe lisensen på nettet.
Venligst går til din nettleser og velg
* “Verktøy” –> “Internet alternativer” –> “Generell” –> “MIdlertidige Internet filer” –> “Instillinger”
Velg kontroller for nyere versjoner av lagrede siden = “Automatisk”
* Trykk “OK” to ganger
* Velg “Verktøy” –> “Intgernet alternativer” –>”Personvern” og velg “Middels”
* Start din Internet nettleser omigjen og alt skulle fungere OK.

Hvis dette ikke løste ditt problem, er du velkommen til å sende en e-post til sales@spamfighter.com. Inkluder din kundeinformasjon og hvilket produkt du forsøker å kjøpe, og vi vil med glede legge inn en manuell bestilling for deg.

Vi aksepterer følgende valutaer:
USD, EURO, GBP, CAD, AUD, JPY, CHF, SEK, NOK, KR, ISK, NZD, Rand og HKD.

En lisens er godkjent for en computer. Derfor, hvis du har 3 computere, må du kjøpe 3 lisenser. Hver computer må ha en egen brukerkonto (e-post adresse). Hvis du ikke har 3 forskjellige e-post adresser, vennligst opprett e-post adresser via Hotmail, Yahoo eller lignende, hvor du kan få e-post adresser fritt.

Standardutgaven av SPAMfighter er 100% fri for bruk på din computer hjemme.
Hvis du ønsker å bruke SPAMfighter i et profesjonelt arbeidsmiljø slik som i et firma/skoler/stat eller kommune, må du bruke SPAMfighter Pro. En ett-årig lisens koster $29 (pris er avhengig av valuta). Dette er en årlig avgift, og der er ikke noe automatisk belastning til ditt kreditt kort! Du kan også få en rabatt hvis du kjøper flere lisenser. Etter at du har lastet ned programmet, kan du kjøpe SPAMfighter Pro her.

Standardutgaven av SPAMfighter er 100% fri for brukere med computer hjemme.
Ved første installasjon av SPAMfighter, får du SPAMfighter Pro fri for en prøvetid på 30 dager.
Etter at prøvetiden på 30 dager er over, vil hjemmebrukere automatisk bli konvertert til den frie Standardutgaven av SPAMfighter. Brukere i et firma/utdannelsesinstitusjoner/statlig institusjoner må kjøpe SPAMfighter Pro eller avinstallere prøveprogrammet.

Standardutgaven av SPAMfighter er fritt å bruke på din computer hjemme. Hvis du ønsker å bruke SPAMfighter i et arbeidsmiljø innen et firma, skole og/eller universitet, eller statsbedrift må du bruke SPAMfighter Pro.
Standardutgaven av SPAMfighter vil sette inn en fotnote/signatur i all din utgående e-post som sier at din e-post er beskyttet av SPAMfighter. I Outlook vil du også se en liten tekstmelding/reklame. Med SPAMfighter Pro vil du ha tilgang til prioritert brukerstøtte med raskere svartstid på dine spørsmål. Kun med SPAMfighter Pro vil du har mulighet til flere enn 100 adresser i din liste over blokkeringer og godkjenninger. Her kan du se en full oversikt over forskjellene, hvor du også kan kjøpe SPAMfighter PRO.

Oh ja, det kan du!
Der er en god rabatt hvis du kjøper mere enn 5 lisenser. Du kan finne mere informasjon på disse sidene. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt vårsalgsavdeling.

Hvis du forestrekker å betale med en elektronsik internasjonal bank transaksjon, eller sende oss en sjekk, må du velge “bank transaksjon” under betalingsmetode når du fyller ut kjøpekontrakten. Din bestilling vil så bli sendt til oss og vi vil se på din søknad og komme tilbake så fort som mulig med en tilbakemelding.

Vennligst vær oppmerksom på følgende:
* Det kan ta opp til 3 dager før vi har behandlet din bestilling
* I de fleste banker må du betale et gebyr for elektronisk internasjonal bank transaksjoner. Vennligst sjekk med din lokale bank før du ber om en faktura.

Ja, det har vi. Du kan betale med kredittkort (Visa, MasterCard, American Express og flere), og Paypal på vår sikkre krypterte betalingserver. Vi bruker SSL, det samme sikkerhetssystem som brukes i online banking og andre sikkre miljøer.

Last ned siste utgave av SPAMfighter her og installer programmet igjen. Når programmet spør etter e-post og passord, er det MEGET viktig at du bruker det samme som når du registrerte deg første gang. Hvis ikke, vil ikke programmet kjenne deg igjen som en betalende PRO bruker. Hvis du har glemt ditt passord, kan du hente det her.

Nei, selvfølgelig ikke. Hvis du har en SPAMfighter Pro lisens installert på din computer, vil programmet dekke alle dine e-post adresser på den maskinen.

Ja, det kan du trolig bli.
Hvis du har en webside og ønsker å sette opp en link, og en konto som er tilknytted til oss, kan du starte i det små og tjene opp til 30% kommisjon for hvert salg du gjør. Hvis du ønsker å gjøre dette eller bare lære litt mere, vennligst se nærmere på fremgangsmåten her.
Hvsi du ønsker å distribuere SPAMfighter i forhandlerpakker og har en stor webside, vennligst kontakt Henrik Sorensen for mere informasjon.

For å få tilgang til produktnøklene og tildele den enkelte nøkkel til brukerne, vennligst klikk her.
Hvis du blir bedt om å logge deg inn på SPAMfighter”s gruppeområde, vennligt logg inn på gruppeområdet ved å bruke e-post adressen oppgitt på fakturaen under “bruker logginn”. Hvis ikke, bare tast inn fakturanummeret og bruker logginn. Hvis du ikke har en bruker logginn, men kun en produktnøkkel, vennligst tast inn dette nummeret og la feltet for “bruker logginn” være blankt. Deretter følger du bare instruksjonene på skjermen.

Ja, det er mulig. Last ned SPAMfighter herifra og når du installerer programmet, bruker du den samme e-post adressen og passordet du brukte da du første gang installerte SPAMfighter. Du er så klar til å bruke SPAMfighter igjen.

Du har trolig ikke brukt produktnøkkelen vi har sendt til deg. Se på fakturaen du har mottatt, og følg denne enkle framgangsmåten. For å aktivere SPAMfighter Pro, vennligst gjør følgende:
* Gå til SPAMfighter”s verktøylinje i Outlook/Outlook Express
* Velg “Mere” og derettre “Valg”
* I venstre hjørne av det nye vinduet, velger du “Konto”
* Velg så “Skriv inn produktnøkkel” til høyre i vinduet
* Tast inn produktnøkkelen, som du finner på fakturaen vi har sendt deg
* Klikk på “Aktiver” for å lagre produktnøkkelen.

Hvis der er en rød linje nedenfor hele, eller deler av, produktnøkkelen og du ikke kan klikke på “Aktivere”, betyr det at der er en skrivefeil i produktnøkkelen. Korriger feilen og forsøk igjen!
Start omigjen ditt e-post program og du har nå aktivert SPAMfighter Pro.

Du ahr trolig ikke brukt produktnøkkelen vi har sendt til deg. Se på fakturaen og følg denne enkle framgangsmåten. Hvis du har aktivert programmet tidligere, men gjeninstallert SPAMfighter senere og brukt en annen e-post adresse, vennligst gjør følgende:
* Last ned dette programmet
* Lukk Outlook/Outlook Express
* Kjør programmet
* Klikk på “Nåværende pålogging og ompålogging
* Logg inn med din e-post adresse og ditt passord
* Åpne Outlook/Outlook Express igjen, og alt skulle være i orden

Hvis du ikke kan huske ditt passord, få det tilsendt her.

Du vil motta en faktura med din SPAMfighter Pro produktnøkkel retter etter at bi har mottatt din betaling, og du kan aktivere programmet umiddelbart.
For å aktivere SPAMfighter Pro, vennligst gjør følgende:
* Gå til SPAMfighter”s verktøylinje i Outlook/Outlook Express
* Velg “Mere” og deretter “Valg”
* På venstre side i det nye vinduet finner du “Konto”
* Velg “Tast inn produktnøkkel” til høyre i vinduet
* Tast inn produktnøkkelen, som du finner på fakturaen som vi har sendt til deg.
* Klikk på “Aktiver” for å lagre produktnøkkelen

Hvis der er en rød linje nedenfor hele, eller deler av produktnøkkelen, og du kan ikke klikke på “aktiver” tasten, betyr det at der er en skrivefeil i produktnøkkelen. Vennligst korriger feilen og forsøk igjen! Start ditt e-post program igjen og du vil ha tilgang til SPAMfighter Pro.

Nei, ikke gjør det. Hvis du allerede har programmet installert, bare bruk produktnøkkelen slik det er forklart på fakturaen, og du vil automatisk ble oppgradert til full utgave for den perioden du har betalt for.

For alle salgsrelaterte spørsmål, vennligst kontakt vår salgsavdeling.

Sales - Have bought a license

Last ned siste utgave av SPAMfighter her og installer programmet igjen. Når programmet spør etter e-post og passord, er det MEGET viktig at du bruker det samme som når du registrerte deg første gang. Hvis ikke, vil ikke programmet kjenne deg igjen som en betalende PRO bruker. Hvis du har glemt ditt passord, kan du hente det her.

Nei, ikke gjør det. Hvis du allerede har programmet installert, bare bruk produktnøkkelen slik det er forklart på fakturaen, og du vil automatisk ble oppgradert til full utgave for den perioden du har betalt for.

For alle salgsrelaterte spørsmål, vennligst kontakt vår salgsavdeling.

Du vil motta en faktura med din SPAMfighter Pro produktnøkkel retter etter at bi har mottatt din betaling, og du kan aktivere programmet umiddelbart.
For å aktivere SPAMfighter Pro, vennligst gjør følgende:
* Gå til SPAMfighter”s verktøylinje i Outlook/Outlook Express
* Velg “Mere” og deretter “Valg”
* På venstre side i det nye vinduet finner du “Konto”
* Velg “Tast inn produktnøkkel” til høyre i vinduet
* Tast inn produktnøkkelen, som du finner på fakturaen som vi har sendt til deg.
* Klikk på “Aktiver” for å lagre produktnøkkelen

Hvis der er en rød linje nedenfor hele, eller deler av produktnøkkelen, og du kan ikke klikke på “aktiver” tasten, betyr det at der er en skrivefeil i produktnøkkelen. Vennligst korriger feilen og forsøk igjen! Start ditt e-post program igjen og du vil ha tilgang til SPAMfighter Pro.

Du ahr trolig ikke brukt produktnøkkelen vi har sendt til deg. Se på fakturaen og følg denne enkle framgangsmåten. Hvis du har aktivert programmet tidligere, men gjeninstallert SPAMfighter senere og brukt en annen e-post adresse, vennligst gjør følgende:
* Last ned dette programmet
* Lukk Outlook/Outlook Express
* Kjør programmet
* Klikk på “Nåværende pålogging og ompålogging
* Logg inn med din e-post adresse og ditt passord
* Åpne Outlook/Outlook Express igjen, og alt skulle være i orden

Hvis du ikke kan huske ditt passord, få det tilsendt her.

Du har trolig ikke brukt produktnøkkelen vi har sendt til deg. Se på fakturaen du har mottatt, og følg denne enkle framgangsmåten. For å aktivere SPAMfighter Pro, vennligst gjør følgende:
* Gå til SPAMfighter”s verktøylinje i Outlook/Outlook Express
* Velg “Mere” og derettre “Valg”
* I venstre hjørne av det nye vinduet, velger du “Konto”
* Velg så “Skriv inn produktnøkkel” til høyre i vinduet
* Tast inn produktnøkkelen, som du finner på fakturaen vi har sendt deg
* Klikk på “Aktiver” for å lagre produktnøkkelen.

Hvis der er en rød linje nedenfor hele, eller deler av, produktnøkkelen og du ikke kan klikke på “Aktivere”, betyr det at der er en skrivefeil i produktnøkkelen. Korriger feilen og forsøk igjen!
Start omigjen ditt e-post program og du har nå aktivert SPAMfighter Pro.

Ja, det er mulig. Last ned SPAMfighter herifra og når du installerer programmet, bruker du den samme e-post adressen og passordet du brukte da du første gang installerte SPAMfighter. Du er så klar til å bruke SPAMfighter igjen.

For å få tilgang til produktnøklene og tildele den enkelte nøkkel til brukerne, vennligst klikk her.
Hvis du blir bedt om å logge deg inn på SPAMfighter”s gruppeområde, vennligt logg inn på gruppeområdet ved å bruke e-post adressen oppgitt på fakturaen under “bruker logginn”. Hvis ikke, bare tast inn fakturanummeret og bruker logginn. Hvis du ikke har en bruker logginn, men kun en produktnøkkel, vennligst tast inn dette nummeret og la feltet for “bruker logginn” være blankt. Deretter følger du bare instruksjonene på skjermen.

Ja, det kan du trolig bli.
Hvis du har en webside og ønsker å sette opp en link, og en konto som er tilknytted til oss, kan du starte i det små og tjene opp til 30% kommisjon for hvert salg du gjør. Hvis du ønsker å gjøre dette eller bare lære litt mere, vennligst se nærmere på fremgangsmåten her.
Hvsi du ønsker å distribuere SPAMfighter i forhandlerpakker og har en stor webside, vennligst kontakt Henrik Sorensen for mere informasjon.

Sales - Upgrading to PRO

Du kan kjøpe SPAMfighter Pro direkte fra oss via vår webside ved å klikke her.
Du kan også kontakte en av våre forhandlere. Du finner deres kontaktinformasjon her.

Ja, det har vi. Du kan betale med kredittkort (Visa, MasterCard, American Express og flere), og Paypal på vår sikkre krypterte betalingserver. Vi bruker SSL, det samme sikkerhetssystem som brukes i online banking og andre sikkre miljøer.

Hvis du forestrekker å betale med en elektronsik internasjonal bank transaksjon, eller sende oss en sjekk, må du velge “bank transaksjon” under betalingsmetode når du fyller ut kjøpekontrakten. Din bestilling vil så bli sendt til oss og vi vil se på din søknad og komme tilbake så fort som mulig med en tilbakemelding.

Vennligst vær oppmerksom på følgende:
* Det kan ta opp til 3 dager før vi har behandlet din bestilling
* I de fleste banker må du betale et gebyr for elektronisk internasjonal bank transaksjoner. Vennligst sjekk med din lokale bank før du ber om en faktura.

Oh ja, det kan du!
Der er en god rabatt hvis du kjøper mere enn 5 lisenser. Du kan finne mere informasjon på disse sidene. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt vårsalgsavdeling.

Standardutgaven av SPAMfighter er fritt å bruke på din computer hjemme. Hvis du ønsker å bruke SPAMfighter i et arbeidsmiljø innen et firma, skole og/eller universitet, eller statsbedrift må du bruke SPAMfighter Pro.
Standardutgaven av SPAMfighter vil sette inn en fotnote/signatur i all din utgående e-post som sier at din e-post er beskyttet av SPAMfighter. I Outlook vil du også se en liten tekstmelding/reklame. Med SPAMfighter Pro vil du ha tilgang til prioritert brukerstøtte med raskere svartstid på dine spørsmål. Kun med SPAMfighter Pro vil du har mulighet til flere enn 100 adresser i din liste over blokkeringer og godkjenninger. Her kan du se en full oversikt over forskjellene, hvor du også kan kjøpe SPAMfighter PRO.

Standardutgaven av SPAMfighter er 100% fri for brukere med computer hjemme.
Ved første installasjon av SPAMfighter, får du SPAMfighter Pro fri for en prøvetid på 30 dager.
Etter at prøvetiden på 30 dager er over, vil hjemmebrukere automatisk bli konvertert til den frie Standardutgaven av SPAMfighter. Brukere i et firma/utdannelsesinstitusjoner/statlig institusjoner må kjøpe SPAMfighter Pro eller avinstallere prøveprogrammet.

Standardutgaven av SPAMfighter er 100% fri for bruk på din computer hjemme.
Hvis du ønsker å bruke SPAMfighter i et profesjonelt arbeidsmiljø slik som i et firma/skoler/stat eller kommune, må du bruke SPAMfighter Pro. En ett-årig lisens koster $29 (pris er avhengig av valuta). Dette er en årlig avgift, og der er ikke noe automatisk belastning til ditt kreditt kort! Du kan også få en rabatt hvis du kjøper flere lisenser. Etter at du har lastet ned programmet, kan du kjøpe SPAMfighter Pro her.

En lisens er godkjent for en computer. Derfor, hvis du har 3 computere, må du kjøpe 3 lisenser. Hver computer må ha en egen brukerkonto (e-post adresse). Hvis du ikke har 3 forskjellige e-post adresser, vennligst opprett e-post adresser via Hotmail, Yahoo eller lignende, hvor du kan få e-post adresser fritt.

Vi aksepterer følgende valutaer:
USD, EURO, GBP, CAD, AUD, JPY, CHF, SEK, NOK, KR, ISK, NZD, Rand og HKD.

Hvis din computer ikke tillater “cookies”, kan du heller ikke kjøpe lisensen på nettet.
Venligst går til din nettleser og velg
* “Verktøy” –> “Internet alternativer” –> “Generell” –> “MIdlertidige Internet filer” –> “Instillinger”
Velg kontroller for nyere versjoner av lagrede siden = “Automatisk”
* Trykk “OK” to ganger
* Velg “Verktøy” –> “Intgernet alternativer” –>”Personvern” og velg “Middels”
* Start din Internet nettleser omigjen og alt skulle fungere OK.

Hvis dette ikke løste ditt problem, er du velkommen til å sende en e-post til sales@spamfighter.com. Inkluder din kundeinformasjon og hvilket produkt du forsøker å kjøpe, og vi vil med glede legge inn en manuell bestilling for deg.

Nei, selvfølgelig ikke. Hvis du har en SPAMfighter Pro lisens installert på din computer, vil programmet dekke alle dine e-post adresser på den maskinen.