Jeg avinstallerte SPYWAREfighter mens jeg kjørte en virusskanning med VIRUSfighter og VIRUSfighter forsvant, whorfor skjer dette?

For stabilitetsgrunner, er SPYWAREfighter og VIRUSfighter integrert når de er installert sammen, så mens avinstallering av det ene programmet, stopper det andre. Imidlertid, så fort avinstallringen er fullført, vil skanningen fortsette.