Siden VIRUSfighter skanner for spionprogrammer, hvorfor trenger jeg da SPYWAREfighter? (og vice versa)

VIRUSfighter skanner kun for spionprogram (som et alternativ) når SPYWAREfighter er installert. Dette er en del av vår "pakke"-presentasjon når SPAMfighter programmer er installert, så du trenger begge produkter for å beskytte deg fra viruser og spionprogrammer.