Hvis skanning fortsetter i VIRUSfighter etter at SPYWAREfighter er avinstallert, hvorfor kan jeg ikke se at programmet kjører?

Dette er et kjent problem: start VIRUSfighter igjen og velg "Scan" fra brukergrensesnittet, og du vil se skanneinformasjonen. Funksjonaliteten er ikke svekket, men problemet med bruker-grensesnittet vil bli rettet opp i neste utgave av produktene.