Kan jeg bruke SPYWAREfighter sammen med andre antivirus programmer enn VIRUSfighter for å skanne etter viruser?

SPYWAREfighter skanner kun etter viruser hvis VIRUSfighter er installert. Hvis VIRUSfighter er installert, anbefales kunden på det STERKESTE ikke å ha andre antivirus-programmer installert. Men, hvis du bruker KUN SPYWAREfighter, ja, da kan installere andre antivirus-programmer (og anbefales på det sterkeste å gjøre så).