Hvordan starter og stopper jeg VIRUSfighter?

Du bør med fordel stoppe On-tilgang skanneren når du utfører vedlikeholdsoppgaver. Når du stopper On-tilgang skanneren, vil den ikke starte opp igjen i nåværende sesjon eller etter at du har startet computeren igjen, uten at du gjør dette manuelt. Du kan stoppe/starte On-tilgang skanneren fra en egen oppføring i menyen på systemskuffen, eller fra konfigurasjonsredigeringen.
Du kan åpne Konfigurasjonsredigering, og velge Komponent modul i VIRUSfighter"s konfigurasjonstre og av-velge On-tilgang scanner fra indeksen for Start menyen.