SPAMfighter Exchange Module

Ja, det har den. Du kan laste ned en komplett utgave av SEM, og teste programmet gratis i 30 dager. Du kan laste ned programmet her.

Yes, SPAMfighter Exchange Module version 5 will filter incoming, outgoing and internal e-mails for spam. SEM have invividual filters that can be applied to outgoing mails.

The requirements are that you are using Exchange server 2007 and later versions of Exchange Server.

Read more about filtering of incoming mails by SEM here.

Ja, du kan omdirigere søppelpost til en bestemt innboks.

Du kan konfigurere SEM til å omdirigere søppelpost to en annen innboks via Administrasjons Modulen (Velg Filter, og deretter Avanserte valg)

“Ingen tilknytning til SEM” vil vises hvis SEM”s verktøylinje ikke kan lese information fra SPAMfighter service.

På grunn av en kjent feil i Microsoft Outlook 2003 / 2007, hvor programmet er konfigurert til å bruke “Cased mode”, kan dette forkomme.

Vennligst forsøk følende:
1. Avaktiver “Cashed mode” i Outlook
2. Lukk og deretter åpne Outlook igjen
3. Aktiver “Cashed mode”
4. Lukk og deretter åpne Outlook nok engang

I tillegg må du påse at du har installert alle de siste servicepakkene fra Microsoft Outlook — klikk her for oppdateringer.

(NB! Å kjøre Windows Update vil ikke nødvendigvis oppdatere Microsoft Outlook.)

Når e-post er omdirigert til en annen e-postaddresse direkte fra Exchange, er de sendt til din andre e-postaddresse før de er lagret i Exchange, og dermed har ikke SPAMfighter noen mulighet til å filtrere e-postene.

Vennligst fjern meldingene som er videresendt fra Exchange og bruk i stedet denne metoden:

1) Åpne SEM Administrasjonsmodule på serveren og gå til “Postbokser” -> “Postbokser”
2) Finn den angjeldende postboksen
3) Klikk på det lille konfigurasjonsbilde til høyre for postboksen
4) Velg “POP3” som den primære postprotokollen

I Outlook trykker du på “Verktøy” -> “Regler og Varslinger-> “Nye regler” -> “Start fra en blank regel” -> “Kontroller meldingene etterhvert som de ankommer”.

Med tanke på å forhindre etterligning av e-post sent i egne domain, SEM 3.5.0.0 har endret måte godkjenning av domain blir gjort. Hvis en eksisterende installasjon har blitt oppgradert til SEM utgave 3.5.0.0, kan du hjelpe til med forhindre etterligning av e-post. Fjern ditt/dine egent/egne domain(er) fra listen over Domain Godkjenninger i AvsenderFilteret, og påse at “Ignorer intern e-post” er sjekkmerket. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å gjøre dette, SPAMfighter”s avdeling for Brukerstøtte er alltid klar til å hjelpe — bare send en e-post til semsupport@spamfighter.com

Mest sannsylig er det at World Wide Web service ikke er oppe, eller at SPAMfighter”s service ikke er oppe heller.

Vennligst kjør rutinene i System Diagnostics for å sjekke at disse komponentene fungerer som forventet.

Hvis du har registrert din installasjon tidligere, bør du forbigå registreringen nå. Hvis du ikke har registrert din installasjon tidligere, bør du bruke en annen e-post adresse.

Les alt om Microsoft .NET Framework her.

Den mest sannsynlige årsaken til integrasjonsproblemet er at informasjon om noen av systemobjektene mangler i “Active Directory”.

1. Stop SPAMfighter”s service (*)
2. Åpne Exchange System Manager
3. Flytt pila til “Mailbox store”
4. Høyreklikk på “Mailbox store”, og klikk på “Dismount Store”
5. Vent 30 sekunder
6. Høyreklikk på “Mailbox store”, og klikk på “Mount Store”
7. Start SPAMfighter”s service igjen (*)

* Bruk enten Services Console i Windows, eller bruk SPAMfighter Script Console

Nei, absolutt ikke!
Det verste som kan skjer er at installasjoner mislykkes (lite trolig) og SEM slipper søppelpost igjennom til brukerne. Med andre ord, at brukerne mottar søppelpost på samme måte som tidligere. SEM er også veldig enkelt å avinstallere fullstendig, men vår antakelse er at du ikke ønsker det etter at du har prøvd programmet.
Konklusjonen er at du kan trykt installere programmet for en gratis prøveperiode, og teste så mye du ønsker uten at du behøver å være redd for at din computer får nedetid eller andre komplikasjoner.

Ja, det har vi. Du kan finne det her. (PDF rapport.)

Her finner du vår prisliste.

SEM støtter Microsoft Exchange Server 2000, 2003 og 2007.

SPAMfighter er en Microsoft Gold sertifisert partner, og SEM er sertifisert av VeriTest® for “Windows 2003”, “SQL Server 2005”, “Web services”, samt “.net tilknytninger”.

Ja, det kan den. SEM jobber sammen med de fleste vanlige Antivirus programmer. Siden SEM er integrert i Exchange Server”en, har den ikke noen effect på funksjonaliteten av et Antivirus programmer.

SEM integreres også fullstendig med VIRUSfighter for Exchange, et tilleggsprodukt for SEM.

Operativsystem: Microsoft Windows Server 2000 eller nyere
E-post Servere: Microsoft Exchange Server 2000 eller nyere

Ja, ved å bruker administrator”s grensesnitt (bruker-ID) er det enkelt å deaktivere filtreringen for søppelpost på en enkelt/separat innboks.

Hvis en e-post er klassifisert som søppelpost, vil SEM flytte meldingen til mappen som heter SPAMfighter i brukeren”s innboks. Hvis mappen ikke eksisterer, vil den ble opprettet automatisk. Flytteprosessen er transaksjonsrelatert og vil tilbakestille transaksjonen hvis noe går feil.

SEM oppretter en signatur som er unik og ikke kan endres for hvor e-post og dens elementer, og sender denne signaturen til SPAMfighter”s Server for prosessering. Deretter returnerer serveren en poengskoring som bestemmer om denne meldingen er søppelpost eller ikke. Den opprinnelige meldingen blir aldri flyttet fra serveren mens SEM foretar filtreringen.

SEM kan gi støtte til mellom 5 – 50.000 e-post kontoer.

Med SEM får du det høyeste nivå av konfidensialitet. Personvern og sikkerhet med din e-post er vår høyeste prioritet. Lovlig e-post (v. søppelpost) på serveren vil aldri bli videresent eller delt med noen andre — din lovlige e-post blir aldri flyttet fra din server. Kun noen få datablokker er krypterte med MD5 (en enveis kryptert algorithm som også er nevnt som en sjekksum), og en unik URL er sent til SPAMfighter”s Server.

SPAMfighter Exchange Server Module integreres fullstendig med Microsoft”s Exchange Server og dette gjør samarbeidet meget problemfritt og hurtig.

I det en e-post ankommer, og Exchange Server ruter den til adressen, vil SEM kreerer en unik signatur for hver melding og sender den til SPAMfighter”s Server for godkjenning. Hvis SPAMfighter”s Server mener at meldingen er søppelpost, sender den en melding tilbake til SEM og søppelposten blir flyttet til brukerens søppelmappe.

SPAMfighter Exchange Server Module tilbyr også rapporter, slik at administrator kan evaluere hvor mange meldinger SEM har filtrert, hvor mange brukere som er aktiv, osv.

I tillegg er SEM enkel å bruke for sluttbruker ettersom søppelpost automatisk blir flyttet til søppelmappen. Mens SEM forenkler administrasjonen, og holder programvaren og konfigurasjonen borte fra den ansattes skrivebord, gir den også mulighet til privat kontroll for sluttbruker hvis administrator gir tillatelse til dette.

Siden SEM benytter grensesnittet for Exchange server, e-post er ikke slettet men kun flyttet. Hvis det uventet skulle oppstå en feil mens SEM utfører en analyse, databehandling eller omdirigerer e-post, vil transaksjonen bli ført tilbake og sysemet forblir intakt.

Hvis installasjonen av SEM går feil, vil der ikke bli noen aktivitet med Exchange Server, derfor har det ingen innvirkning på din konfigurasjon.

SEM sender installasjonsdetaljer om registrering, påloggingsinformasjon når noen er pålogget og samler dataverdier når e-post er testet. SEM sender aldri sensitive informasjon ut i nettverket. All informasjon som er sent og mottatt er også vurdert og godkjent for å unngå forfalskning.

SPAMfighter Exchange Module - Before Installing SEM

Nei, absolutt ikke!
Det verste som kan skjer er at installasjoner mislykkes (lite trolig) og SEM slipper søppelpost igjennom til brukerne. Med andre ord, at brukerne mottar søppelpost på samme måte som tidligere. SEM er også veldig enkelt å avinstallere fullstendig, men vår antakelse er at du ikke ønsker det etter at du har prøvd programmet.
Konklusjonen er at du kan trykt installere programmet for en gratis prøveperiode, og teste så mye du ønsker uten at du behøver å være redd for at din computer får nedetid eller andre komplikasjoner.

Ja, det har vi. Du kan finne det her. (PDF rapport.)

Her finner du vår prisliste.

Ja, det har den. Du kan laste ned en komplett utgave av SEM, og teste programmet gratis i 30 dager. Du kan laste ned programmet her.

SEM støtter Microsoft Exchange Server 2000, 2003 og 2007.

SPAMfighter er en Microsoft Gold sertifisert partner, og SEM er sertifisert av VeriTest® for “Windows 2003”, “SQL Server 2005”, “Web services”, samt “.net tilknytninger”.

Ja, det kan den. SEM jobber sammen med de fleste vanlige Antivirus programmer. Siden SEM er integrert i Exchange Server”en, har den ikke noen effect på funksjonaliteten av et Antivirus programmer.

SEM integreres også fullstendig med VIRUSfighter for Exchange, et tilleggsprodukt for SEM.

Hvis en e-post er klassifisert som søppelpost, vil SEM flytte meldingen til mappen som heter SPAMfighter i brukeren”s innboks. Hvis mappen ikke eksisterer, vil den ble opprettet automatisk. Flytteprosessen er transaksjonsrelatert og vil tilbakestille transaksjonen hvis noe går feil.

Ja, ved å bruker administrator”s grensesnitt (bruker-ID) er det enkelt å deaktivere filtreringen for søppelpost på en enkelt/separat innboks.

Operativsystem: Microsoft Windows Server 2000 eller nyere
E-post Servere: Microsoft Exchange Server 2000 eller nyere

SEM oppretter en signatur som er unik og ikke kan endres for hvor e-post og dens elementer, og sender denne signaturen til SPAMfighter”s Server for prosessering. Deretter returnerer serveren en poengskoring som bestemmer om denne meldingen er søppelpost eller ikke. Den opprinnelige meldingen blir aldri flyttet fra serveren mens SEM foretar filtreringen.

SEM kan gi støtte til mellom 5 – 50.000 e-post kontoer.

Med SEM får du det høyeste nivå av konfidensialitet. Personvern og sikkerhet med din e-post er vår høyeste prioritet. Lovlig e-post (v. søppelpost) på serveren vil aldri bli videresent eller delt med noen andre — din lovlige e-post blir aldri flyttet fra din server. Kun noen få datablokker er krypterte med MD5 (en enveis kryptert algorithm som også er nevnt som en sjekksum), og en unik URL er sent til SPAMfighter”s Server.

SPAMfighter Exchange Server Module integreres fullstendig med Microsoft”s Exchange Server og dette gjør samarbeidet meget problemfritt og hurtig.

I det en e-post ankommer, og Exchange Server ruter den til adressen, vil SEM kreerer en unik signatur for hver melding og sender den til SPAMfighter”s Server for godkjenning. Hvis SPAMfighter”s Server mener at meldingen er søppelpost, sender den en melding tilbake til SEM og søppelposten blir flyttet til brukerens søppelmappe.

SPAMfighter Exchange Server Module tilbyr også rapporter, slik at administrator kan evaluere hvor mange meldinger SEM har filtrert, hvor mange brukere som er aktiv, osv.

I tillegg er SEM enkel å bruke for sluttbruker ettersom søppelpost automatisk blir flyttet til søppelmappen. Mens SEM forenkler administrasjonen, og holder programvaren og konfigurasjonen borte fra den ansattes skrivebord, gir den også mulighet til privat kontroll for sluttbruker hvis administrator gir tillatelse til dette.

Siden SEM benytter grensesnittet for Exchange server, e-post er ikke slettet men kun flyttet. Hvis det uventet skulle oppstå en feil mens SEM utfører en analyse, databehandling eller omdirigerer e-post, vil transaksjonen bli ført tilbake og sysemet forblir intakt.

Hvis installasjonen av SEM går feil, vil der ikke bli noen aktivitet med Exchange Server, derfor har det ingen innvirkning på din konfigurasjon.

SEM sender installasjonsdetaljer om registrering, påloggingsinformasjon når noen er pålogget og samler dataverdier når e-post er testet. SEM sender aldri sensitive informasjon ut i nettverket. All informasjon som er sent og mottatt er også vurdert og godkjent for å unngå forfalskning.

SPAMfighter Exchange Module - Installing SEM

Den mest sannsynlige årsaken til integrasjonsproblemet er at informasjon om noen av systemobjektene mangler i “Active Directory”.

1. Stop SPAMfighter”s service (*)
2. Åpne Exchange System Manager
3. Flytt pila til “Mailbox store”
4. Høyreklikk på “Mailbox store”, og klikk på “Dismount Store”
5. Vent 30 sekunder
6. Høyreklikk på “Mailbox store”, og klikk på “Mount Store”
7. Start SPAMfighter”s service igjen (*)

* Bruk enten Services Console i Windows, eller bruk SPAMfighter Script Console

Les alt om Microsoft .NET Framework her.

Hvis du har registrert din installasjon tidligere, bør du forbigå registreringen nå. Hvis du ikke har registrert din installasjon tidligere, bør du bruke en annen e-post adresse.

Mest sannsylig er det at World Wide Web service ikke er oppe, eller at SPAMfighter”s service ikke er oppe heller.

Vennligst kjør rutinene i System Diagnostics for å sjekke at disse komponentene fungerer som forventet.

SPAMfighter Exchange Module - Using SEM

Med tanke på å forhindre etterligning av e-post sent i egne domain, SEM 3.5.0.0 har endret måte godkjenning av domain blir gjort. Hvis en eksisterende installasjon har blitt oppgradert til SEM utgave 3.5.0.0, kan du hjelpe til med forhindre etterligning av e-post. Fjern ditt/dine egent/egne domain(er) fra listen over Domain Godkjenninger i AvsenderFilteret, og påse at “Ignorer intern e-post” er sjekkmerket. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å gjøre dette, SPAMfighter”s avdeling for Brukerstøtte er alltid klar til å hjelpe — bare send en e-post til semsupport@spamfighter.com

Når e-post er omdirigert til en annen e-postaddresse direkte fra Exchange, er de sendt til din andre e-postaddresse før de er lagret i Exchange, og dermed har ikke SPAMfighter noen mulighet til å filtrere e-postene.

Vennligst fjern meldingene som er videresendt fra Exchange og bruk i stedet denne metoden:

1) Åpne SEM Administrasjonsmodule på serveren og gå til “Postbokser” -> “Postbokser”
2) Finn den angjeldende postboksen
3) Klikk på det lille konfigurasjonsbilde til høyre for postboksen
4) Velg “POP3” som den primære postprotokollen

I Outlook trykker du på “Verktøy” -> “Regler og Varslinger-> “Nye regler” -> “Start fra en blank regel” -> “Kontroller meldingene etterhvert som de ankommer”.

“Ingen tilknytning til SEM” vil vises hvis SEM”s verktøylinje ikke kan lese information fra SPAMfighter service.

På grunn av en kjent feil i Microsoft Outlook 2003 / 2007, hvor programmet er konfigurert til å bruke “Cased mode”, kan dette forkomme.

Vennligst forsøk følende:
1. Avaktiver “Cashed mode” i Outlook
2. Lukk og deretter åpne Outlook igjen
3. Aktiver “Cashed mode”
4. Lukk og deretter åpne Outlook nok engang

I tillegg må du påse at du har installert alle de siste servicepakkene fra Microsoft Outlook — klikk her for oppdateringer.

(NB! Å kjøre Windows Update vil ikke nødvendigvis oppdatere Microsoft Outlook.)

Ja, du kan omdirigere søppelpost til en bestemt innboks.

Du kan konfigurere SEM til å omdirigere søppelpost to en annen innboks via Administrasjons Modulen (Velg Filter, og deretter Avanserte valg)

Yes, SPAMfighter Exchange Module version 5 will filter incoming, outgoing and internal e-mails for spam. SEM have invividual filters that can be applied to outgoing mails.

The requirements are that you are using Exchange server 2007 and later versions of Exchange Server.

Read more about filtering of incoming mails by SEM here.