Hvordan aktiverer jeg min produktnøkkel?

For å aktivere VIRUSfighter, vennligst gjør følgende:
Klikk på "Start" –> "Alle programmer" –> "VIRUSfighter" –> "Konfigurasjonsredigering"

Tast inn produktnøkkelen som du finner på Fakturaen. Erstatt prøvenøkkelen med den nye nøkkelen du har fått tildelt. Klikk på "Lagre" og deretter på "Lukke".

Etterpå må du oppdatere VIRUSfighter slik at lisensinformasjonen blir oppdatert. Dette gjør du ved å gå til "Start" –> "Alle programmer" –> "VIRUSfighter" –> Internet oppdatering