FULL-DISKfighter

Du må altid påse at du ikke fjerner noen filer som du trenger. FULL-DISKfighter hjelper deg å finne en vilken som helst fil og gir deg en enkel oversikt, og du kan deretter bestemme vilke filer du ikke trenger og renske dem ut.

Ja. Testutgaven kan lasted ned her og den vil besørge rensing av 25 filer helt GRATIS.

Over tid vil din hard-disk bli rotete og fragmentert. Det er som en uoversiktig skuff med sokker hvor ingenting er i system. Diskorganisereren rydder opp i “skuffen” og setter de fragmenterte filene slik at din computer kan operere mer effektivt.

Når FULL-DISKfighter undersøker ditt system, og leter etter unødvendige filer, kan den finne filer som burde kunne fjernes. Men, når den virkelige renseprosessen skjer viser det seg at noen av filene er “Låst” av systemet. Dette er det umulig å sjekke på forhånd før programmet faktisk prøver å fjerne dem. Grunnen til at programmet er låst kan være fordi du har et program som er åpent, men som ikke nødvendigvis bruker denne bestemte midlertidige fila, men har likevel lagt et midlertidig lås på den. Men ikke tenk så mye på dette om du har noen få filer som ikke kan fjernes, det vil likevel kun gjelde noen få filer.

Det anbefales at du lukker alle programmer før skanning.

FULL-DISKfigher vil hjelpe deg å finne en hvilken som helst duplikat-fil du må ha på din computer. De fleste computere har duplikat-filer. Det kan være bilder eller dokumenter som er lagret i forskjellige mapper, men som likevel er samme filene. Ved en skanning etter duplikat-filer vil du være i stand til å se hvor filene er plassert, og du vil kunne slette de valgte duplikatene. Ved å klikke på linken under “Bane” vil de åpne plassen hvor filene er plassert. Imidlertid må du være meget forsiktig med hva du sletter. Så fort en fil er slettet er der ingen måte å opprette den på nytt igjen. Vær helt sikker på hva du sletter og ikke slett dine e-post filer Ha alltid en BACK-UP.

FULL-DISKfighter er et verktøy for å optimalisere hard-disken, som renser ut uønskede og unødvendige filer fra disken. FULL-DISKfighter organiserer og defragmenterer resten av filene slik at når din computer trenger adgang til filene, blir det raskere og enklere. I tillegg kan du enkelt få en oversikt av duplikaterfiler eller andre store filer, og det gir deg muligheten til å organisere filene slik som bilder in mapper. Vennligst husk at du ikke sletter filer hvis du ikke vet hva de brukes til. Med en gang de er slettet er de borte, så det anbefales at du alltid har en Back-Up. Funksjonen Hurtigskanning i FULL-DISKfighter vil ikke slette filene som er viktige for ditt system.

SLOW-PCfighter er et program som renser ditt Windows-register og aministrerer Start-Up.
Av og til trenger PCens register å bli renset ettersom det blir rotet til med forskjellige registreringer som er bygget opp over tid, slik som installering og avinstallering av programmer og mange andre aktiviteter.
Så fort du har kjørt SLOW-PCfighter vil programmet rense registeret i din PC, samt forbedre din computers ytelse og oppstartingsprosess i den hensikt i å bli raskere.

Det er viktig å merke seg at FULL-DISKfighter og SLOW-PCfighter IKKE gjør de samme ting og ett av programmene erstatter ikke det andre, men basert på ditt problem kan du trenge det ene eller det andre.

FULL-DISKfighter - General

Du må altid påse at du ikke fjerner noen filer som du trenger. FULL-DISKfighter hjelper deg å finne en vilken som helst fil og gir deg en enkel oversikt, og du kan deretter bestemme vilke filer du ikke trenger og renske dem ut.

Ja. Testutgaven kan lasted ned her og den vil besørge rensing av 25 filer helt GRATIS.

Over tid vil din hard-disk bli rotete og fragmentert. Det er som en uoversiktig skuff med sokker hvor ingenting er i system. Diskorganisereren rydder opp i “skuffen” og setter de fragmenterte filene slik at din computer kan operere mer effektivt.

Når FULL-DISKfighter undersøker ditt system, og leter etter unødvendige filer, kan den finne filer som burde kunne fjernes. Men, når den virkelige renseprosessen skjer viser det seg at noen av filene er “Låst” av systemet. Dette er det umulig å sjekke på forhånd før programmet faktisk prøver å fjerne dem. Grunnen til at programmet er låst kan være fordi du har et program som er åpent, men som ikke nødvendigvis bruker denne bestemte midlertidige fila, men har likevel lagt et midlertidig lås på den. Men ikke tenk så mye på dette om du har noen få filer som ikke kan fjernes, det vil likevel kun gjelde noen få filer.

Det anbefales at du lukker alle programmer før skanning.

FULL-DISKfigher vil hjelpe deg å finne en hvilken som helst duplikat-fil du må ha på din computer. De fleste computere har duplikat-filer. Det kan være bilder eller dokumenter som er lagret i forskjellige mapper, men som likevel er samme filene. Ved en skanning etter duplikat-filer vil du være i stand til å se hvor filene er plassert, og du vil kunne slette de valgte duplikatene. Ved å klikke på linken under “Bane” vil de åpne plassen hvor filene er plassert. Imidlertid må du være meget forsiktig med hva du sletter. Så fort en fil er slettet er der ingen måte å opprette den på nytt igjen. Vær helt sikker på hva du sletter og ikke slett dine e-post filer Ha alltid en BACK-UP.

FULL-DISKfighter er et verktøy for å optimalisere hard-disken, som renser ut uønskede og unødvendige filer fra disken. FULL-DISKfighter organiserer og defragmenterer resten av filene slik at når din computer trenger adgang til filene, blir det raskere og enklere. I tillegg kan du enkelt få en oversikt av duplikaterfiler eller andre store filer, og det gir deg muligheten til å organisere filene slik som bilder in mapper. Vennligst husk at du ikke sletter filer hvis du ikke vet hva de brukes til. Med en gang de er slettet er de borte, så det anbefales at du alltid har en Back-Up. Funksjonen Hurtigskanning i FULL-DISKfighter vil ikke slette filene som er viktige for ditt system.

SLOW-PCfighter er et program som renser ditt Windows-register og aministrerer Start-Up.
Av og til trenger PCens register å bli renset ettersom det blir rotet til med forskjellige registreringer som er bygget opp over tid, slik som installering og avinstallering av programmer og mange andre aktiviteter.
Så fort du har kjørt SLOW-PCfighter vil programmet rense registeret i din PC, samt forbedre din computers ytelse og oppstartingsprosess i den hensikt i å bli raskere.

Det er viktig å merke seg at FULL-DISKfighter og SLOW-PCfighter IKKE gjør de samme ting og ett av programmene erstatter ikke det andre, men basert på ditt problem kan du trenge det ene eller det andre.