Min computer jobber veldig sakte og "fryser" etter at jeg har installert VIRUSfighter. Hva kan jeg gjøre?

Mest sannsynlig har du installert VIRUSfighter over et eksisterende anti-virus program, som ikke automatisk ble fjernet av systemet i løpet av installasjonen. Du må tilbakestille computeren, og starte systemet omigjen i Safe-Mode. Når du er i Safe-Mode, avinstallerer du the gamle anti-virusprogrammet via Windows Control Panel. Deretter starter du computeren igjen.

Beskrivelse på å komme inn i Windows Safe-Mode
Når computeren starter opp igjen, og før Window"s "splash" bilde vises, vil du få spørsmål om du vil se oppstartingsalternativene ved å trykke på en av funksjonstastene på tastbordet.Litt avhening av hvilket operativsystem du har, må du gjøre følgende:

Windows 95/98/ME: Når computeren starter opp, trykk på F8. I Window"s oppstartingsmeny velger du nr 3 (Safe-Mode) ved å trykke på 3-tallet og Enter.
Windows 2000/XP: Når computeren starter opp, trykk og hold på F8. I Window"s Advanced Option Menu, bruk en av piltastene til å komme til Safe-Mode og trykk Enter.
Windows NT: Ikke behov for å gjøre noen ting.