skip to Main Content

Er der en FRI utgave av VIRUSfighter?

VIRUSfighter er fri for 30 dager. Etter at prøvetiden på 30 dager er over, kan du velge om du vil kjøpe VIRUSfighter PRO eller avinstallere programmet. Hvis du fortsettre å bruke VIRUSfighter uten å kjøpe en lisens, vil du ikke lenger ha mulighet til å motta oppdateringer og vil dermed ikke være beskyttet mot de nyere virus trusler.

Comment on this FAQ

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top