SPAMfighter HMG - General

Ja, det kan du. Så lenge som du har ditt eget domene navn, kan du ha posten din filtrert for spam. Det vil også filtrere e-post du mottar på din mobiltelefon for spam.

Du vil ikke være i stand til å bruke SPAMfighter Hosted Mail Gateway. Vi anbefaler at du i stedet insallerer SPAMfighter PRO

Med SPAMfighter Hosted Mail Gateway spiller de ikke noen rolle hvilken type postserver du har. Så lenge som du har ditt eget domenenavn, kan vi filtrere din e-post.

Da må du kontakte din IT leverandør. Hvis ditt domene er vert på flere plasser, da må du kontakte den som er ansvarlig for din navneserver (DNS).

Våre minste kunder bruker det for 10 kontoer, og den største vi har jobbet sammen med har flere enn 200.000 kontoer.

Når noen sender en e-post til en e-postadresse på ditt domene, vil den først komme til SPAMfighter. Vi filtrerer din spam i henhold til reglene som du har definert. Deretter omdirigerer vi din e-post til din eksisterende postserver. Du laster ned din e-post som vanlig. Der er ikke nødvendig å gjøre noen endringer i din Outlook.
Før du setter opp din konto i SPAMfighter Hosted Mail Gateway, vennligst bekreft at du er i stand til å modifisere MX registreringer for de domenene som er listed. Dette må gjøres for å kunne omdirigere trafikken av e-post gjennom vårt filter. Så fort det har blitt behandlet av oss, vil det bli videresent til det opprinnelige bestemmelsesstedet.

Dette er den eneste endring som må gjøres for å muliggjøre filtrering fra SPAMfighter. Etter at du har signert for en prøvetid, vil du motta en unik adresse som du må regstrere i kontrollpanelet hvor du administrerer alternativene for ditt domenenavn.
I kontrollpanelet for ditt domenenavn vil du se informasjon relatert til A-poster og MX-poster. Du må ikke endre A-posten. Derimot, må du endre MX-posten
Alternativt kan du spørre om hjelp fra din IT løsningsleverandør.

Du kan kalkulere prisen her

Du kan tegne et gratis 30 dagers prøveabonnement her

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

Ja, det kan du. Så lenge som du har ditt eget domene navn, kan du ha posten din filtrert for spam. Det vil også filtrere e-post du mottar på din mobiltelefon for spam.

Du vil ikke være i stand til å bruke SPAMfighter Hosted Mail Gateway. Vi anbefaler at du i stedet insallerer SPAMfighter PRO

Med SPAMfighter Hosted Mail Gateway spiller de ikke noen rolle hvilken type postserver du har. Så lenge som du har ditt eget domenenavn, kan vi filtrere din e-post.

Da må du kontakte din IT leverandør. Hvis ditt domene er vert på flere plasser, da må du kontakte den som er ansvarlig for din navneserver (DNS).

Våre minste kunder bruker det for 10 kontoer, og den største vi har jobbet sammen med har flere enn 200.000 kontoer.

Når noen sender en e-post til en e-postadresse på ditt domene, vil den først komme til SPAMfighter. Vi filtrerer din spam i henhold til reglene som du har definert. Deretter omdirigerer vi din e-post til din eksisterende postserver. Du laster ned din e-post som vanlig. Der er ikke nødvendig å gjøre noen endringer i din Outlook.
Før du setter opp din konto i SPAMfighter Hosted Mail Gateway, vennligst bekreft at du er i stand til å modifisere MX registreringer for de domenene som er listed. Dette må gjøres for å kunne omdirigere trafikken av e-post gjennom vårt filter. Så fort det har blitt behandlet av oss, vil det bli videresent til det opprinnelige bestemmelsesstedet.

Dette er den eneste endring som må gjøres for å muliggjøre filtrering fra SPAMfighter. Etter at du har signert for en prøvetid, vil du motta en unik adresse som du må regstrere i kontrollpanelet hvor du administrerer alternativene for ditt domenenavn.
I kontrollpanelet for ditt domenenavn vil du se informasjon relatert til A-poster og MX-poster. Du må ikke endre A-posten. Derimot, må du endre MX-posten
Alternativt kan du spørre om hjelp fra din IT løsningsleverandør.

Du kan kalkulere prisen her

Du kan tegne et gratis 30 dagers prøveabonnement her