SLOW-PCfighter

Åpne din SLOW-PCfighter meny fra “Start -> All Programs -> Fighters -> SLOW-PCfighter -> SLOW-PCfighter” Klikk på “About” nede i høyre hjørne på din SLOW-PCfighter meny. Du vil deretter få et Popup vindu hvor du kan se din BrukterID.

Når du klikker på “Reparer nå” knappen, vil en backup fil automatisk bli opprettet. Deretter, når du klikker på “Gjenopprett” knappen, vil et punkt for gjenoppretting vises.

SLOW-PCfighter finner, og reparerer, feilene. Dessverre finnes der noen programmer som kan gjenopprette den samme ugyldige registreringen som ble fjernet ved første skanning. SLOW-PCfighter vil derfor finne dem igjen i ditt system.
Dog er der ingen grunn til å bli bekymret. Det er kun et lite antall feil som kommer tilbake etter å ha blitt fjernet av SLOW-PCfighter. For å bli kvitt slike feil, må du finne ut hvilket program som oppretter disse feilene.

For å kjøpe SLOW-PCfighter, vennligst gjør følgende:
Gå til SLOW-PCfighter klienten
Klikk på “Registrer nå” nede i venstre hjørne
Klikk deretter på “Kjøp Online”

Vår lisensavtale tillater våre brukere å bruke en lisens på kun en maskin.

Du kan klikke på linken for “Oppdater” i øverste høyre hjørne i menyen for SLOW-PCfighter, og SLOW-PCfighter vil sjekke for nye oppdateringer.
For å gjøre dette må du åpne SLOW-PCfighter via Start -> Alle Programmer -> Fighters -> SLOW-PCfighter -> SLOW-PCfighter.

For å få ditt nummer på lisensnøkkelen gå til http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_NO/Support_Default.asp,fyll ut formularer og vi vil sende deg din lisensnøkkel via e-post. Imidlertid vil SLOW-PCfighter vanligvis gjenkjenne din computer som en Registrert bruker hvis du har registrert den en gang.

Du kan laste ned vårt gratis testprodukt her
SLOW-PCfighter vil skanne din computer og finne alle feil. Du kan deretter fikse 25 av dem helt gratis.

Svar:
SLOW-PCfighter er et program som renser ditt Windows-register og administrerer Start-Up.
PCens register trenger å bli renset en gang imellom ettersom det blir rotet til med forskjellige registrering akkumulert over tid, slik som installering og avinstallering av programmer og mange andre aktiviteter.
Når du først har kjørt SLOW-PCfighter vil det rense din PCs register og forbedre din computers ytelse og oppstartingsprosess i den hensikt å bli raskere.

FULL-DISKfigher er et verktøy brukt til å optimalisere din hard-disk ved å rense ut uønskede filer og unødvendige filer på disken. FULL-DISKfighter organiserer og defragmenterer resten av filene slik at når din computer ønsker tilgang til filene, gjøres det raskt og enkelt. I tillegg får du lett en oversikt over duplikatfiler og andre store filer som gir deg muligheten til å organisere filene dine slik som bilder i mappene. Vennligst påse at du IKKE sletter filer hvis du ikke vet hva de brukes til. Så fort filene er slettet er de borte, så ha alltid en Back-Up. Funksjonen Hurtigskanning i FULL-DISKfighter vil ikke slette filer som er viktige for ditt system.

Vennligst merk at SLOW-PCfighter og FULL-DISKfighter IKKE gjør de samme tingene og det ene programmet erstatter ikke det andre, men basert på ditt problem er det mulig du trenger den ene eller begge.

Dette kan skyldes at du har et annet program som kjører på din computer, og dette “holder” på en av filene eller har opprettet en midlertidig fil som SLOW-PCfighter ikke kan skanne eller reparere.
Forsøk med å deaktivere ditt antivirus program, lukk alle programmer som kjører på din computer og start skanningen igjen. Du bør også stoppe programmene du har i systemskuffen (nedre høyre hjørne på skjermen). Det kan også være at du har noen skadelige programmer på din computer som det ikke er mulig for SLOW-PCfighter å fjerne. Vi foreslår at du forsøker å skanne og rense din computer med Malwarebytes programmet. Last ned en gratis utgaven her

Dette skjer når du kjører en test skanning. SLOW-PCfighter finner hundrevis av feil, men fikser bare 25 av dem.

Last ned og installer SLOW-PCfighter her

Ja, det kan du. Åpen opp SLOW-PCfighter via Start -> Alle Programmer -> Fighters -> SLOW-PCfighter -> SLOW-PCfighter. Klikk på “Instillinger” og deretter på “Planlagte utbedringer”, klikk på “Administrer” knappen. Velg tidspunkt for oppstarting og hvor ofte du vil at skanningen skal skje. SLOW-PCfighter vil starte opp på det tidspunkt du velger og kjøre en skanning på din computer.

For å gjenopprette ditt register, vennlist gjør følgende:
Gå til din SLOW-PCfighter klient
Klikk på „Gjenopprett” knappen
Velg et punkt for gjenoppretting og klikk på „Gjenopprett” knappen igjen

Via SLOW-PCfigher menyen kan du administrere hva du vil at SLOW-PCfighter skal skanne. Klikk på “Start feilsøking” og velg hva du ønsker å unnlate i skanningen.
I menyen for “Feil Funnet” kan du fjerne markeringen for programmer som du ikke ønsker skal skannes når du starter opp. Under en skanning av din computer vil du kunne se hvilke nøkler og filer SLOW-PCfighter har funnet og vil slette. Du kan velge å ignorere spesielle registreringer i Registeret. Klikk på “+” tegnet til venstre for hver kategori og du vil se en liste over alle problemer i Registeret. Du kan se på denne listen under “Instillinger -> Ignorerte registreringer” i menyen for SLOW-PCfighter. Her kan du også fjerne markeringen når som helst.

Registeret er lagret i flere filer. De eksakte navn, og lokalisering, av disse filene er avhenging av hvilken utgave av Windows du bruker. Dog er de alle lagret på din lokale computer.

Du kan redigere Registeret ved hjelp av Microsoft”s Registry Editor (Regedit.exe or Regedt32.exe). Hvis du bruker Registry Editor ukorrekt, kan du forårsake alvorlige problemer og du kan ende opp med å være nødt til å installere Windows igjen. Microsoft garanterer ikke at feil som er forårsaket ved ukorrekt bruk av Registry Editor kan bli forbedret igjen. Bruk the Registry Editor på egen risiko.

Feil i Registeret kan hinder ditt system fra å kjøre jevnt eller starte opp korrekt. Når du åpner et hvilket som helst program, installerer et nytt eller avinstallerer et annet, vil hver aktivitet etterlate en registrering i Registeret og dette bygger seg raskt opp. Når Windows starter må programmet lese igjennom registeret, og jo mer informasjon som er registrert desto TREGERE blir din computer. SLOW-PCfighter er et verktøy som du kan bruke trykt og enkelt for å slette ubrukte registreringer (nøkler), oppdage og reparere feil i Registeret og eventuelt forhindre seriøse problemer og redusert hastighet på din computer. Uten noen form for registerjustering, er det mulig at din computer ikke vill fungere normalt. Den kan faktisk krasje eller plutselig ikke være i stand til å starte opp.

Et Windows Register er en database som lagrer instillinger og alternativer til bruk av operativsystemet for Microsoft Windows. Det inneholder kritisk og meget viktig informasjon og instillinger for maskinvare, programvare, brukere, og preferanser for PCen. Et gjennomsnittlig register vil ha mange hundre tusen deler av informasjon lest fra, eller skrevet til, i løpet av en dag.

Du kan teste en gratis skanning med SLOW-PCfighter og ha 25 feil fikset helst gratis. Deretter kan du velge å kjøpe SLOW-PCfighter, få alle feilene i ditt register fikset, og ha systemet regelmessig skannet og renset eller å avinstallere programmet.

For å avinstallere programmet, vennligst gjør følgende:
Gå til Start -> Kontrollpanel -> Legge til/Fjerne programmer
Finn SLOW-PCfighter på lista, velg programmet og klikk på „Fjern” knappen

SLOW-PCfighter - Buying and Installation

Når du klikker på “Reparer nå” knappen, vil en backup fil automatisk bli opprettet. Deretter, når du klikker på “Gjenopprett” knappen, vil et punkt for gjenoppretting vises.

Åpne din SLOW-PCfighter meny fra “Start -> All Programs -> Fighters -> SLOW-PCfighter -> SLOW-PCfighter” Klikk på “About” nede i høyre hjørne på din SLOW-PCfighter meny. Du vil deretter få et Popup vindu hvor du kan se din BrukterID.

Du kan laste ned vårt gratis testprodukt her
SLOW-PCfighter vil skanne din computer og finne alle feil. Du kan deretter fikse 25 av dem helt gratis.

For å få ditt nummer på lisensnøkkelen gå til http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_NO/Support_Default.asp,fyll ut formularer og vi vil sende deg din lisensnøkkel via e-post. Imidlertid vil SLOW-PCfighter vanligvis gjenkjenne din computer som en Registrert bruker hvis du har registrert den en gang.

Du kan klikke på linken for “Oppdater” i øverste høyre hjørne i menyen for SLOW-PCfighter, og SLOW-PCfighter vil sjekke for nye oppdateringer.
For å gjøre dette må du åpne SLOW-PCfighter via Start -> Alle Programmer -> Fighters -> SLOW-PCfighter -> SLOW-PCfighter.

Vår lisensavtale tillater våre brukere å bruke en lisens på kun en maskin.

For å kjøpe SLOW-PCfighter, vennligst gjør følgende:
Gå til SLOW-PCfighter klienten
Klikk på “Registrer nå” nede i venstre hjørne
Klikk deretter på “Kjøp Online”

SLOW-PCfighter - General

Last ned og installer SLOW-PCfighter her

For å avinstallere programmet, vennligst gjør følgende:
Gå til Start -> Kontrollpanel -> Legge til/Fjerne programmer
Finn SLOW-PCfighter på lista, velg programmet og klikk på „Fjern” knappen

Du kan teste en gratis skanning med SLOW-PCfighter og ha 25 feil fikset helst gratis. Deretter kan du velge å kjøpe SLOW-PCfighter, få alle feilene i ditt register fikset, og ha systemet regelmessig skannet og renset eller å avinstallere programmet.

Et Windows Register er en database som lagrer instillinger og alternativer til bruk av operativsystemet for Microsoft Windows. Det inneholder kritisk og meget viktig informasjon og instillinger for maskinvare, programvare, brukere, og preferanser for PCen. Et gjennomsnittlig register vil ha mange hundre tusen deler av informasjon lest fra, eller skrevet til, i løpet av en dag.

Feil i Registeret kan hinder ditt system fra å kjøre jevnt eller starte opp korrekt. Når du åpner et hvilket som helst program, installerer et nytt eller avinstallerer et annet, vil hver aktivitet etterlate en registrering i Registeret og dette bygger seg raskt opp. Når Windows starter må programmet lese igjennom registeret, og jo mer informasjon som er registrert desto TREGERE blir din computer. SLOW-PCfighter er et verktøy som du kan bruke trykt og enkelt for å slette ubrukte registreringer (nøkler), oppdage og reparere feil i Registeret og eventuelt forhindre seriøse problemer og redusert hastighet på din computer. Uten noen form for registerjustering, er det mulig at din computer ikke vill fungere normalt. Den kan faktisk krasje eller plutselig ikke være i stand til å starte opp.

Du kan redigere Registeret ved hjelp av Microsoft”s Registry Editor (Regedit.exe or Regedt32.exe). Hvis du bruker Registry Editor ukorrekt, kan du forårsake alvorlige problemer og du kan ende opp med å være nødt til å installere Windows igjen. Microsoft garanterer ikke at feil som er forårsaket ved ukorrekt bruk av Registry Editor kan bli forbedret igjen. Bruk the Registry Editor på egen risiko.

Registeret er lagret i flere filer. De eksakte navn, og lokalisering, av disse filene er avhenging av hvilken utgave av Windows du bruker. Dog er de alle lagret på din lokale computer.

Via SLOW-PCfigher menyen kan du administrere hva du vil at SLOW-PCfighter skal skanne. Klikk på “Start feilsøking” og velg hva du ønsker å unnlate i skanningen.
I menyen for “Feil Funnet” kan du fjerne markeringen for programmer som du ikke ønsker skal skannes når du starter opp. Under en skanning av din computer vil du kunne se hvilke nøkler og filer SLOW-PCfighter har funnet og vil slette. Du kan velge å ignorere spesielle registreringer i Registeret. Klikk på “+” tegnet til venstre for hver kategori og du vil se en liste over alle problemer i Registeret. Du kan se på denne listen under “Instillinger -> Ignorerte registreringer” i menyen for SLOW-PCfighter. Her kan du også fjerne markeringen når som helst.

For å gjenopprette ditt register, vennlist gjør følgende:
Gå til din SLOW-PCfighter klient
Klikk på „Gjenopprett” knappen
Velg et punkt for gjenoppretting og klikk på „Gjenopprett” knappen igjen

Ja, det kan du. Åpen opp SLOW-PCfighter via Start -> Alle Programmer -> Fighters -> SLOW-PCfighter -> SLOW-PCfighter. Klikk på “Instillinger” og deretter på “Planlagte utbedringer”, klikk på “Administrer” knappen. Velg tidspunkt for oppstarting og hvor ofte du vil at skanningen skal skje. SLOW-PCfighter vil starte opp på det tidspunkt du velger og kjøre en skanning på din computer.

SLOW-PCfighter finner, og reparerer, feilene. Dessverre finnes der noen programmer som kan gjenopprette den samme ugyldige registreringen som ble fjernet ved første skanning. SLOW-PCfighter vil derfor finne dem igjen i ditt system.
Dog er der ingen grunn til å bli bekymret. Det er kun et lite antall feil som kommer tilbake etter å ha blitt fjernet av SLOW-PCfighter. For å bli kvitt slike feil, må du finne ut hvilket program som oppretter disse feilene.

Dette skjer når du kjører en test skanning. SLOW-PCfighter finner hundrevis av feil, men fikser bare 25 av dem.

Dette kan skyldes at du har et annet program som kjører på din computer, og dette “holder” på en av filene eller har opprettet en midlertidig fil som SLOW-PCfighter ikke kan skanne eller reparere.
Forsøk med å deaktivere ditt antivirus program, lukk alle programmer som kjører på din computer og start skanningen igjen. Du bør også stoppe programmene du har i systemskuffen (nedre høyre hjørne på skjermen). Det kan også være at du har noen skadelige programmer på din computer som det ikke er mulig for SLOW-PCfighter å fjerne. Vi foreslår at du forsøker å skanne og rense din computer med Malwarebytes programmet. Last ned en gratis utgaven her

Svar:
SLOW-PCfighter er et program som renser ditt Windows-register og administrerer Start-Up.
PCens register trenger å bli renset en gang imellom ettersom det blir rotet til med forskjellige registrering akkumulert over tid, slik som installering og avinstallering av programmer og mange andre aktiviteter.
Når du først har kjørt SLOW-PCfighter vil det rense din PCs register og forbedre din computers ytelse og oppstartingsprosess i den hensikt å bli raskere.

FULL-DISKfigher er et verktøy brukt til å optimalisere din hard-disk ved å rense ut uønskede filer og unødvendige filer på disken. FULL-DISKfighter organiserer og defragmenterer resten av filene slik at når din computer ønsker tilgang til filene, gjøres det raskt og enkelt. I tillegg får du lett en oversikt over duplikatfiler og andre store filer som gir deg muligheten til å organisere filene dine slik som bilder i mappene. Vennligst påse at du IKKE sletter filer hvis du ikke vet hva de brukes til. Så fort filene er slettet er de borte, så ha alltid en Back-Up. Funksjonen Hurtigskanning i FULL-DISKfighter vil ikke slette filer som er viktige for ditt system.

Vennligst merk at SLOW-PCfighter og FULL-DISKfighter IKKE gjør de samme tingene og det ene programmet erstatter ikke det andre, men basert på ditt problem er det mulig du trenger den ene eller begge.