Hva er et Windows Register?

Et Windows Register er en database som lagrer instillinger og alternativer til bruk av operativsystemet for Microsoft Windows. Det inneholder kritisk og meget viktig informasjon og instillinger for maskinvare, programvare, brukere, og preferanser for PCen. Et gjennomsnittlig register vil ha mange hundre tusen deler av informasjon lest fra, eller skrevet til, i løpet av en dag.