Kan jeg tidsbestemme en skanning?

Ja, det kan du. Åpen opp SLOW-PCfighter via Start -> Alle Programmer -> Fighters -> SLOW-PCfighter -> SLOW-PCfighter. Klikk på "Instillinger" og deretter på "Planlagte utbedringer", klikk på "Administrer" knappen. Velg tidspunkt for oppstarting og hvor ofte du vil at skanningen skal skje. SLOW-PCfighter vil starte opp på det tidspunkt du velger og kjøre en skanning på din computer.