Kan jeg unnlate å skanne spesielle registere og noteringer?

Via SLOW-PCfigher menyen kan du administrere hva du vil at SLOW-PCfighter skal skanne. Klikk på "Start feilsøking" og velg hva du ønsker å unnlate i skanningen.
I menyen for "Feil Funnet" kan du fjerne markeringen for programmer som du ikke ønsker skal skannes når du starter opp. Under en skanning av din computer vil du kunne se hvilke nøkler og filer SLOW-PCfighter har funnet og vil slette. Du kan velge å ignorere spesielle registreringer i Registeret. Klikk på "+" tegnet til venstre for hver kategori og du vil se en liste over alle problemer i Registeret. Du kan se på denne listen under "Instillinger -> Ignorerte registreringer" i menyen for SLOW-PCfighter. Her kan du også fjerne markeringen når som helst.