Hvorfor skal jeg bruke SLOW-PCfighter?

Feil i Registeret kan hinder ditt system fra å kjøre jevnt eller starte opp korrekt. Når du åpner et hvilket som helst program, installerer et nytt eller avinstallerer et annet, vil hver aktivitet etterlate en registrering i Registeret og dette bygger seg raskt opp. Når Windows starter må programmet lese igjennom registeret, og jo mer informasjon som er registrert desto TREGERE blir din computer. SLOW-PCfighter er et verktøy som du kan bruke trykt og enkelt for å slette ubrukte registreringer (nøkler), oppdage og reparere feil i Registeret og eventuelt forhindre seriøse problemer og redusert hastighet på din computer. Uten noen form for registerjustering, er det mulig at din computer ikke vill fungere normalt. Den kan faktisk krasje eller plutselig ikke være i stand til å starte opp.