SLOW-PCfighter vil ikke skanne eller reparere feil

Dette kan skyldes at du har et annet program som kjører på din computer, og dette "holder" på en av filene eller har opprettet en midlertidig fil som SLOW-PCfighter ikke kan skanne eller reparere.
Forsøk med å deaktivere ditt antivirus program, lukk alle programmer som kjører på din computer og start skanningen igjen. Du bør også stoppe programmene du har i systemskuffen (nedre høyre hjørne på skjermen). Det kan også være at du har noen skadelige programmer på din computer som det ikke er mulig for SLOW-PCfighter å fjerne. Vi foreslår at du forsøker å skanne og rense din computer med Malwarebytes programmet. Last ned en gratis utgaven her