Spørsmål:
Hva er forskjellen mellom SLOW-PCfighter og FULL-DISKfighter?

Svar:
SLOW-PCfighter er et program som renser ditt Windows-register og administrerer Start-Up.
PCens register trenger å bli renset en gang imellom ettersom det blir rotet til med forskjellige registrering akkumulert over tid, slik som installering og avinstallering av programmer og mange andre aktiviteter.
Når du først har kjørt SLOW-PCfighter vil det rense din PCs register og forbedre din computers ytelse og oppstartingsprosess i den hensikt å bli raskere.

FULL-DISKfigher er et verktøy brukt til å optimalisere din hard-disk ved å rense ut uønskede filer og unødvendige filer på disken. FULL-DISKfighter organiserer og defragmenterer resten av filene slik at når din computer ønsker tilgang til filene, gjøres det raskt og enkelt. I tillegg får du lett en oversikt over duplikatfiler og andre store filer som gir deg muligheten til å organisere filene dine slik som bilder i mappene. Vennligst påse at du IKKE sletter filer hvis du ikke vet hva de brukes til. Så fort filene er slettet er de borte, så ha alltid en Back-Up. Funksjonen Hurtigskanning i FULL-DISKfighter vil ikke slette filer som er viktige for ditt system.

Vennligst merk at SLOW-PCfighter og FULL-DISKfighter IKKE gjør de samme tingene og det ene programmet erstatter ikke det andre, men basert på ditt problem er det mulig du trenger den ene eller begge.