Er det mulig å modifisere Windows Registeret manuelt?

Du kan redigere Registeret ved hjelp av Microsoft"s Registry Editor (Regedit.exe or Regedt32.exe). Hvis du bruker Registry Editor ukorrekt, kan du forårsake alvorlige problemer og du kan ende opp med å være nødt til å installere Windows igjen. Microsoft garanterer ikke at feil som er forårsaket ved ukorrekt bruk av Registry Editor kan bli forbedret igjen. Bruk the Registry Editor på egen risiko.