Er der noen som helst risiko at installasjon av SEM vil forstyrre/eller gi problemer med min Exchange Server?

Nei, absolutt ikke!
Det verste som kan skjer er at installasjoner mislykkes (lite trolig) og SEM slipper søppelpost igjennom til brukerne. Med andre ord, at brukerne mottar søppelpost på samme måte som tidligere. SEM er også veldig enkelt å avinstallere fullstendig, men vår antakelse er at du ikke ønsker det etter at du har prøvd programmet.
Konklusjonen er at du kan trykt installere programmet for en gratis prøveperiode, og teste så mye du ønsker uten at du behøver å være redd for at din computer får nedetid eller andre komplikasjoner.