Kan SEM jobbe sammen med Antivirus programmer som er installert på Exchange Server?

Ja, det kan den. SEM jobber sammen med de fleste vanlige Antivirus programmer. Siden SEM er integrert i Exchange Server”en, har den ikke noen effect på funksjonaliteten av et Antivirus programmer.

SEM integreres også fullstendig med VIRUSfighter for Exchange, et tilleggsprodukt for SEM.