Hvordan fungerer SPAMfighter Exchange Module?

SPAMfighter Exchange Server Module integreres fullstendig med Microsoft”s Exchange Server og dette gjør samarbeidet meget problemfritt og hurtig.

I det en e-post ankommer, og Exchange Server ruter den til adressen, vil SEM kreerer en unik signatur for hver melding og sender den til SPAMfighter”s Server for godkjenning. Hvis SPAMfighter”s Server mener at meldingen er søppelpost, sender den en melding tilbake til SEM og søppelposten blir flyttet til brukerens søppelmappe.

SPAMfighter Exchange Server Module tilbyr også rapporter, slik at administrator kan evaluere hvor mange meldinger SEM har filtrert, hvor mange brukere som er aktiv, osv.

I tillegg er SEM enkel å bruke for sluttbruker ettersom søppelpost automatisk blir flyttet til søppelmappen. Mens SEM forenkler administrasjonen, og holder programvaren og konfigurasjonen borte fra den ansattes skrivebord, gir den også mulighet til privat kontroll for sluttbruker hvis administrator gir tillatelse til dette.