Kan e-post etterligning bli redusert/minimert?

Med tanke på å forhindre etterligning av e-post sent i egne domain, SEM 3.5.0.0 har endret måte godkjenning av domain blir gjort. Hvis en eksisterende installasjon har blitt oppgradert til SEM utgave 3.5.0.0, kan du hjelpe til med forhindre etterligning av e-post. Fjern ditt/dine egent/egne domain(er) fra listen over Domain Godkjenninger i AvsenderFilteret, og påse at “Ignorer intern e-post” er sjekkmerket. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å gjøre dette, SPAMfighter”s avdeling for Brukerstøtte er alltid klar til å hjelpe — bare send en e-post til semsupport@spamfighter.com