Hvordan er personvern beskyttet?

Med SEM får du det høyeste nivå av konfidensialitet. Personvern og sikkerhet med din e-post er vår høyeste prioritet. Lovlig e-post (v. søppelpost) på serveren vil aldri bli videresent eller delt med noen andre — din lovlige e-post blir aldri flyttet fra din server. Kun noen få datablokker er krypterte med MD5 (en enveis kryptert algorithm som også er nevnt som en sjekksum), og en unik URL er sent til SPAMfighter”s Server.