Hvordan kan jeg skanne e-post som har blitt omdirigert?

Når e-post er omdirigert til en annen e-postaddresse direkte fra Exchange, er de sendt til din andre e-postaddresse før de er lagret i Exchange, og dermed har ikke SPAMfighter noen mulighet til å filtrere e-postene.

Vennligst fjern meldingene som er videresendt fra Exchange og bruk i stedet denne metoden:

1) Åpne SEM Administrasjonsmodule på serveren og gå til “Postbokser” -> “Postbokser”
2) Finn den angjeldende postboksen
3) Klikk på det lille konfigurasjonsbilde til høyre for postboksen
4) Velg “POP3” som den primære postprotokollen

I Outlook trykker du på “Verktøy” -> “Regler og Varslinger-> “Nye regler” -> “Start fra en blank regel” -> “Kontroller meldingene etterhvert som de ankommer”.