Jeg har kjøpt flere lisenser, men får ikke tilgang til produktnøklene. Hvorfor?

For å få tilgang til produktnøklene og tildele den enkelte nøkkel til brukerne, vennligst klikk her.
Hvis du blir bedt om å logge deg inn på SPAMfighter”s gruppeområde, vennligt logg inn på gruppeområdet ved å bruke e-post adressen oppgitt på fakturaen under “bruker logginn”. Hvis ikke, bare tast inn fakturanummeret og bruker logginn. Hvis du ikke har en bruker logginn, men kun en produktnøkkel, vennligst tast inn dette nummeret og la feltet for “bruker logginn” være blankt. Deretter følger du bare instruksjonene på skjermen.