Når vil mitt program bli aktivert etter at jeg har kjøpt det?

Du vil motta en faktura med din SPAMfighter Pro produktnøkkel retter etter at bi har mottatt din betaling, og du kan aktivere programmet umiddelbart.
For å aktivere SPAMfighter Pro, vennligst gjør følgende:
* Gå til SPAMfighter”s verktøylinje i Outlook/Outlook Express
* Velg “Mere” og deretter “Valg”
* På venstre side i det nye vinduet finner du “Konto”
* Velg “Tast inn produktnøkkel” til høyre i vinduet
* Tast inn produktnøkkelen, som du finner på fakturaen som vi har sendt til deg.
* Klikk på “Aktiver” for å lagre produktnøkkelen

Hvis der er en rød linje nedenfor hele, eller deler av produktnøkkelen, og du kan ikke klikke på “aktiver” tasten, betyr det at der er en skrivefeil i produktnøkkelen. Vennligst korriger feilen og forsøk igjen! Start ditt e-post program igjen og du vil ha tilgang til SPAMfighter Pro.