Jeg har kjøpt SPAMfighter Pro, men jeg har fortsatt reklameteksten i Outlook/Outlook Express, hvorfor?

Du har trolig ikke brukt produktnøkkelen vi har sendt til deg. Se på fakturaen du har mottatt, og følg denne enkle framgangsmåten. For å aktivere SPAMfighter Pro, vennligst gjør følgende:
* Gå til SPAMfighter”s verktøylinje i Outlook/Outlook Express
* Velg “Mere” og derettre “Valg”
* I venstre hjørne av det nye vinduet, velger du “Konto”
* Velg så “Skriv inn produktnøkkel” til høyre i vinduet
* Tast inn produktnøkkelen, som du finner på fakturaen vi har sendt deg
* Klikk på “Aktiver” for å lagre produktnøkkelen.

Hvis der er en rød linje nedenfor hele, eller deler av, produktnøkkelen og du ikke kan klikke på “Aktivere”, betyr det at der er en skrivefeil i produktnøkkelen. Korriger feilen og forsøk igjen!
Start omigjen ditt e-post program og du har nå aktivert SPAMfighter Pro.