Hva er forskjellen mellom standardversjonen av SPAMfighter og SPAMfighter Pro?

Standardutgaven av SPAMfighter er fritt å bruke på din computer hjemme. Hvis du ønsker å bruke SPAMfighter i et arbeidsmiljø innen et firma, skole og/eller universitet, eller statsbedrift må du bruke SPAMfighter Pro.
Standardutgaven av SPAMfighter vil sette inn en fotnote/signatur i all din utgående e-post som sier at din e-post er beskyttet av SPAMfighter. I Outlook vil du også se en liten tekstmelding/reklame. Med SPAMfighter Pro vil du ha tilgang til prioritert brukerstøtte med raskere svartstid på dine spørsmål. Kun med SPAMfighter Pro vil du har mulighet til flere enn 100 adresser i din liste over blokkeringer og godkjenninger. Her kan du se en full oversikt over forskjellene, hvor du også kan kjøpe SPAMfighter PRO.