Er SPAMfighter virkelig fri?

Standardutgaven av SPAMfighter er 100% fri for brukere med computer hjemme.
Ved første installasjon av SPAMfighter, får du SPAMfighter Pro fri for en prøvetid på 30 dager.
Etter at prøvetiden på 30 dager er over, vil hjemmebrukere automatisk bli konvertert til den frie Standardutgaven av SPAMfighter. Brukere i et firma/utdannelsesinstitusjoner/statlig institusjoner må kjøpe SPAMfighter Pro eller avinstallere prøveprogrammet.