Jeg har SPAMfighter Pro, but I har mottatt en e-post som sier min prøvetid har utløpt. Hvorfor?

Du ahr trolig ikke brukt produktnøkkelen vi har sendt til deg. Se på fakturaen og følg denne enkle framgangsmåten. Hvis du har aktivert programmet tidligere, men gjeninstallert SPAMfighter senere og brukt en annen e-post adresse, vennligst gjør følgende:
* Last ned dette programmet
* Lukk Outlook/Outlook Express
* Kjør programmet
* Klikk på “Nåværende pålogging og ompålogging
* Logg inn med din e-post adresse og ditt passord
* Åpne Outlook/Outlook Express igjen, og alt skulle være i orden

Hvis du ikke kan huske ditt passord, få det tilsendt her.