SPAMfighter

Uw 10-daagse proefperiode van SPAMfighter Pro is verlopen en u bent nu gedegradeerd naar de gratis SPAMfighter Standard versie.
Als u gebruik maakt van SPAMfighter in een bedrijf en/of u wilt zich ontdoen van het tekstveld/reclame, dient u SPAMfighter Pro te kopen. Koop uw PRO versie hier

Download en installeer de nieuwste versie van SPAMfighter hier.

Wanneer u wordt gevraagd, is het belangrijk gebruik te maken van uw e-mail en het wachtwoord waarmee u de eerste keer bij SPAMfighter bent geregistreerd anders zijn wij niet in staat om u te herkennen als een bestaande gebruiker.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u deze hier verkrijgen.

Gaarne de volgende stappen opvolgen om SPAMfighter te installeren:
– Download SPAMfighter hier
– Klik op de ”Download SPAMfighter” knop
– Sla spamfighter.exe, etc. op uw bureaublad
– Als u het heeft gedownload, dubbelklik op de SPAMfighter icoon op uw bureaublad en volg de installatie gids.

Om uw mailadres te wijzigen:

* Klik op het SPAMfighter logo in de taakbalk van uw mailprogramma
* Uw persoonlijke ‘community pagina’ wordt geopend
* Kies ‘wijzig e-mail’ in het blauwe menu links
* Voer uw nieuwe e-mailadres in en klik op ‘submit’/’verzenden’

U kunt alleen uw adres wijzigen naar een mailadres waarop geen account staat geinstalleerd.
Indien u op het nieuwe adres al een SPAMfighter account heeft, dient u contact met Support op te nemen.

Uw 10 daagse Pro proefperiode is verlopen, en u makt nu gebruik van de gratis Standard versie.
Indien u een bedrijf heeft, of meer dan 5 adressen op de lijsten wilt zetten, zult u SPAMfighter Pro moeten aanschaffen.

Uw 10 daagse Pro proefperiode is voorbij, en u gebruikt nu de gratis Standard versie.
Indien u SPAMfighter bedrijfsgerelateerd gebruikt of van de reclame regel af wilt, dient u de Pro versie aan te schaffen.

Doe het volgende:

Ga naar Acties -> Ongewenste mail -> Opties
Selecteer “Geen automatisch filter”
Klik op Ok

Als u gebruik maakt van een programma die SPAMfighter ondersteunt en het filtert niet uw e-mails dan kan het zijn dat u misschien gebruik maakt van IMAP om uw e-mails te krijgen, dit ondersteunt SPAMfighter niet. Om te controleren of u gebruik maakt van IMAP raden wij u aan om de gids hier te volgen.

Het probleem is dat Outlook alle folders doorgaat op zoek naar ongelezen mail. Ook de SPAMfighter folder. Verander de instellingen om dit te voorkomen.

Klik op ‘Zoekmappen’, klik rechts op ‘Ongelezen mail’
Kies: ‘Deze zoekmap aanpassen’, klik op ‘Bladeren’
Verwijder het vinkje bij de bovenste folder (mailbox of persoonlijke folder)
Zet een vinkje bij de alle andere mappen behalve SPAMfighter (en de bovenste dus).
Nu wordt SPAMfighter niet meer doorzocht op ongelezen mail.

Dit ligt aan Service Pack voor Office 2002/Office XP

Doe het volgende:
* Sluit Outlook af
* Ga naar Start -> Alle Programma’s -> SPAMfighter -> Repareer SPAMfighter
* Open Outlook en het moet nu weer in orde zijn

Dit wordt veroorzaakt door Windows update, lees meer hierover op hun Engelstalige website: http://support.microsoft.com/kb/935448/en-us

De meeste spam wordt tegen gehouden, maar soms glipt er toch ongewenste mail doorheen. U kunt dan twee dingen doen: blokkeren of op uw persoonlijke zwarte lijst zetten.

Als u spam blokkeert stuurt SPAMfighter een afdruk van de kenmerken naar de SPAMfighter server. Als andere gebruikers hetzelfde bericht ook blokkeren wordt het voortaan voor alle andere gebruikers uitgefilterd.
U blokkeert dus niet een specifiek adres, maar de technische inhoud van het bericht, omdat spammers willekeurige en verschillende e-mailadressen gebruiken.

Wanneer u iets op de zwarte lijst zet, rapporteert u niet aan de SPAMfighter server: het heeft alleen effect op uw persoonlijke mail. Gebruik de zwarte lijst voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven waar u vanaf wilt maar niet kan afmelden, of als u steeds ongewenste mail van een bepaald persoon krijgt. Denk eraan dat u dan ook geen ‘goede’ mail meer in uw inbox ontvangt van het desbetreffende e-mailadres. Voor de witte lijst geldt het omgekeerde.

SPAMfighter doet niets met uw bijlagen. Het klinkt als een probleem in Outlook 2000.

U kunt hierover meer lezen op de volgende (Engelstalige) Microsoft sites:
* http://support.microsoft.com/kb/q138053/
* http://office.microsoft.com/en-us/assistance/HP011164871033.aspx

Nee, SPAMfighter verplaatst uw mails naar de spamfolder.

Indien u de folder niet kunt zien, dient u het mappenvenster aan de linkerkant te openen.

Om SPAMfighter met Gmail te kunnen gebruiken, dient u in het bezit te zijn van een Gmail account.

• Log in op uw Google Mail account (www.gmail.com)
• Klik op ”Instelingen” bovenaan aan de linkerkant.
• Klik op ”Doorsturen en POP/IMAP”

• Selecteer ”POP inschakelen voor alle berichten” of op ”POP alleen inschakelen voor berichten die vanaf nu worden ontvangen”
• Kies een actie wat u wilt doen met uw Google Mail berichten nadat ze met POP zijn geopend.
U bent nu gereed om uw Outlook in te stellen.

Je stelt je Outlook-client als volgt voor Gmail in:
1. Open Microsoft Outlook.
2. Klik in het menu Extra op Accounts.
3. Klik op Toevoegen en vervolgens op E-mail en op Volgende
4. Kies voor de POP3 optie door erop te klikken en klik op Volgende.
5. Voer je naam in het veld Weergegeven naam: in en klik op Volgende (dit komt tevoorschijn op uw uitgaande e-mail).
6. .Voer je volledige e-mailadres voor Gmail (gebruikersnaam@gmail.com) in het veld E-mailadres: in en klik op Volgende.
7. In the User Name box, type your Gmail email, for example,yourmail@Gmail.com.
8. In the Password box, type your Gmail password.
9. In the Incoming mail server (POP3) box, type:pop.googlemail.com.
10. In the Outgoing mail server (SMTP) box, typesmtp.googlemail.com.
11. Click the More Settings button.
12. Click the Outgoing Server tab.
13. Click the My outgoing server requires authentication box to place a check mark in it.
14. Choose the Use same settings as my incoming mail server option by clicking it, then click the Advanced tab.

15. In the Incoming server (POP3) box, type 995
Check the This server requires an encrypted connection (SSL)
16. In the Outgoing mail (SMTP) box, type 465 or 25.
Check the This server requires an encrypted connection (SSL)

17. Click the Next button.
18. Click the Finish button.

Om een Yahoo e-mailaccount met POP3 te gebruiken heeft u een Yahoo Plus account nodig.
U dient eerst uw Yahoo e-mail in te stellen om POP3 te gebruiken. Ga naar uw Yahoo webmail (Yahoo.com) en open uw e-mail met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Klik op Opties en E-mailopties. Klik op POP en Doorsturen in het menu en vervolgens Instellen of wijzigen POP & Doorsturen.
Controleer de Web & POP toegang. U kunt nu uw Outlook gaan instellen.
Om een nieuw Yahoo e-mailaccount in de Outlook software aan te maken en configureren:
1. Open de Microsoft Outlook software.
2. Klik op het menu Opties, klik vervolgens op E-mailaccounts.
3. Kies de optie Nieuw e-mailaccount toevoegen door erop te klikken, klik vervolgens op de knop Volgende.
4. Kies de POP3 optie door erop te klikken, klik vervolgens op de knop Volgende.
5. In Uw Naam vak, typ uw naam zoals u wenst dat deze wordt getoond op uitgaande e-mailberichten.
6. In het vak E-mailadres, typ uw Yahoo e-mailadres, bijvoorbeeld, uwmail@yahoo.com.
7. In het vak Gebruikersnaam, typ uw Yahoo e-mail, bijvoorbeeld,uwmail@yahoo.com.
8. In het vak Wachtwoord, typ uw Yahoo wachtwoord.
9. In het vak Inkomende mailserver (POP3), typ:plus.pop.mail.yahoo.com.
10. In het vak Uitgaande mailserver (SMTP), type:plus.smtp.mail.yahoo.com.
11. Klik op de knop Meer Instellingen.
12. Klik op de tab Uitgaande Server.
13. Klik op het vak Mijn uitgaande server vereist verificatie om een vinkje te plaatsen.
14. Kies de optie Gebruikersnaam instellingen als mijn inkomende e-mailserver door erop te klikken, klik vervolgens op de tab Geavanceerd.
15. In het vak Inkomende server (POP3), typ 995
Controleer de Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)
16. In het vak Uitgaande e-mail (SMTP), typ 465.
Controleer de Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)

N.B.: In het onderdeel Aflevering klik op het vak Bewaar een kopie van elk bericht op de server om een vinkje te plaatsen, en klik vervolgens op de OK knop.
16. Klik op de knop Volgende .
17. Klik op de knop Voltooien.

Nadat het AOL of AIM e-mailaccount is aangemaakt, moet de Outlook software juist worden geconfigureerd om verbinding te maken met de AOL of AIM dienst.
Om een nieuw AOL of AIM e-mailaccount aan te maken in de Outlook Software:
1. Open de Microsoft Outlook software.
2. Klik op het menu Opties, klik vervolgens op E-mailaccounts.
3. Kies de optie nieuw e-mailaccount toevoegen door erop te klikken, klik vervolgens op de knop Volgende.
4. Kies de POP3 optie door erop te klikken, klik vervolgens op de knop Volgende.
5. In Uw Naam vak, typ uw naam zoals u wenst dat deze wordt getoond op uitgaande e-mailberichten.
6. In het vak E-mailadres, typ uw AOL of AIM e-mailadres, bijvoorbeeld, uwmail@aol.com of uwmail@aim.com.
7. In het vak Gebruikersnaam, typ uw AOL of AIM schermnaam, bijvoorbeeld,uwmail.
8. In het vak Wachtwoord, typ uw AOL of AIM wachtwoord.
9. In het vak Inkomende mailserver (POP3), typ:pop.aol.com or pop.aim.com.

10. In het vak Uitgaande mailserver (SMTP), type:smtp.aol.com or smtp.aim.com.
N.B.: Klik op Bewaar een kopie van elk bericht op de server in het server vak om een vinkje te plaatsen.
10. In het vak Uitgaande mailserver (SMTP), type: smtp.aol.com orsmtp.aim.com.
11. Klik op de knop Meer Instellingen.
12. Klik op de tab Uitgaande Server.
13. Klik op het vak Mijn uitgaande server vereist verificatie om een vinkje te plaatsen.
14. Kies de optie dezelfde instellingen gebruiken als voor mijn inkomende mail server door erop te klikken, klik vervolgens op de tab Geavanceerd.
15. In het vak Uitgaande e-mail (SMTP), typ 587.
Controleer de Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)
N.B.: In het onderdeel Aflevering, klik op het vak Bewaar een kopie van elk bericht op de server om een vinkje te plaatsen, en klik vervolgens op de OK knop.
16. Klik op de knop Volgende .
17. Klik op de knop Voltooien.

Om van de mailinglijst verwijderd te worden, volg de volgende link:
Community_Unsubscribe.asp

NB: zolang SPAMfighter geactiveerd is op uw systeem ontvangt u mail.

De SPAMfighter map staat tussen de andere Persoonlijke mappen.

Als deze niet zichbaar zijn:

In Outlook 2000/2002/XP: ga naar ”Beeld” -> en vink ”Navigatiedeelvenster” aan.
In Outlook 2003: klik op ”Ga naar” -> en vink ”Mappenlijst” aan.
In Outlook 2007: ga naar ”Beeld”-> ”navigatiedeelvenster” -> ”Normaal”
In Oulook Express/Winmail, ga naar ”Beeld” -> ”Indeling” -> vink ”Mappenlijst” aan.

Het helpt om uw voorbeeldvenster uit te schakelen, zodat u de mail niet opent en de spammers geen leesbevestiging krijgen.

Om de voorbeeld functie uit te schakelen:

Outlook Express: klik Beeld ->Indeling. Verwijder het vinkje bij ‘Voorbeeldvenster weergeven’.
Outlook Express 6.0 biedt de optie: “Read all messages as plain text” . Hierdoor wordt u mail niet meer ongevraagd geopend.

Outlook 2000/XP: klik Beeld -> Voorbeeld.
Outlook 2003: klik Beeld -> Leesvenster -> Uit.

Uw 10 daagse Pro proefperiode is voorbij, en u gebruikt nu de gratis Standard versie.
Indien u SPAMfighter bedrijfsgerelateerd gebruikt of van de reclame regel af wilt, dient u de Pro versie aan te schaffen.

Download en installeer de nieuwste versie van SPAMfighter hiervandaan:
Download_Download.asp
Het is belangrijk dat u hetzelfde e-mailadres en wachtwoord gebruikt als toen u zich bij ons registreerde, anders wordt u niet herkend. (NB! @orange.nl en @wanadoo.nl worden NIET als hetzelfde mailadres gezien!)
Indien u uw wachtwoord vergeten bent, klik hier:
support_password.asp

SPAMfighter heeft internetverbinding nodig om te kunnen functioneren.

Controleer of u van het begin af aan verbinding heeft.

SPAMfighter fitert alleen uw inbox (Postvak In).

Indien u met berichtregels inkomende mails automatisch naar andere folders verplaatst, worden deze niet door SPAMfighter gecheckt.

U kunt deze achteraf laten checken door te klikken op:
Meer -> Map spamvrij maken

Daar kunnen we helaas niets aan doen. Hoewel de mail uitgefiltert wordt als spam, ziet uw mailprogramma het nog steeds als nieuwe mail.

We werken aan oplossing, maar aangezien het het mailprogramma is wat het moet herkennen, en niet SPAMfighter, is dit niet gemakkelijk.

Normaal gesproken moet de map terug zijn na het opnieuw opstarten van Outlook.

Indien de map na herstart niet terug is, is hij waarschijnlijk niet verwijderd maar verplaatst.

Zoek in de andere mappen. Als u hem gevonden heeft: sleep de map naar zijn plaats.

Als u hem niet kunt vinden: maak een nieuwe folder aan. Noem deze “SPAMfighter2″ of ” SPAMfighterNieuw” o.i.d. (niet “SPAMfighter” noemen: die bestaat al)
Ga daarna naar Meer -> Opties -> Gebruikersinstellingen -> Outlook 2000/2002/2003 -> Spammap -> Selecteer de nieuwe folder en klik op OK.

Om ervoor te zorgen dat SPAMfighter uw hotmail e-mails filtert, is het nodig dat u uw e-mail ontvangt in een e-mail programma zoals Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail of Thunderbird.
U kunt uw e-mail programma instellen om e-mails te ontvangen van uw hotmail-account. Gebruik de volgende instellingen in uw e-mail programma om uw Hotmail toe te voegen.
Hotmail POP3 instellingen:
*POP server: pop3.live.com (Port 995)
*POP SSL vereist? Ja
*Gebruikersnaam: Uw Windows Live ID, bijvoorbeeld yourname@hotmail.com
*Wachtwoord: Het wachtwoord dat u normaal gebruikt om u aan te melden bij Hotmail of Windows Live
*SMTP server: smtp.live.com (Port 25)
*Verificatie vereist? Ja (dit komt overeen met uw POP gebruikersnaam en wachtwoord)
*TLS/SSL vereist? Ja
Als u SPAMfighter nog niet heeft geïnstalleerd moet u dit nu doen. Download en installeer SPAMfighter vanuit

Als SPAMfighter niet is opgestart voordat Outlook express de mail binnenhaalt, is het te laat om te kunnen filteren.

Probeer het volgende:
Ga naar: ‘Extra’ > ‘Opties’ > tabblad ‘Algemeen’.
Haal het vinkje weg bij ‘Berichten verzenden en ontvangen bij het opstarten’. Klik op ‘ok’.

Klik voortaan op de knop ‘verzenden/ontvangen’ om uw mail binnen te halen.

SPAMfighter verplaatst alleen mails naar de spammap, dus het probleem ligt in Outlook Express zelf.

Het ziet ernaar uit dat u het mailadres op de ‘geblokkeerde afzenderslijst’ heeft gezet.

Ga naar Extra -> Berichtregels -> Afzender blokkeren.

Dit probleem wordt niet veroorzaakt SPAMfighter. Het is een beveiligingsinstelling in Outlook Express. Lees hierover meer (in het Engels): http://support.microsoft.com/kb/329570/en-us

Dit probleem wordt niet veroorzaakt door SPAMfighter. Microsoft heeft een oplossing voor dit probleem: http://support.microsoft.com/kb/177054/nl-nl

Om SPAMfighter met Gmail te gebruiken heeft een Gmailaccount nodig.

– Log in in uw Google Mailaccount.
– Klik op in instellingen bovenaan in een willekeurige Google Mail pagina.
– Klik op Doorsturen en POP in het oranje vakje voor Mail Instellingen.

– Selecteer POP Inschakelen voor alle e-mailberichten of POP inschakelen voor e-mailberichten die vanaf nu binnenkomen.
– Kies de actie waarvan u wenst dat uw Google Mailberichten voor zorgt dat zij met POP toegang verkrijgen.
U bent nu klaar om uw Outlook Express in te stellen.

Voeg uw Gmailberichten toe aan uw Outlook Express software.

Om een nieuw Gmail e-mailaccount aan te maken en in de Outlook Express software te configureren:
1. Start de Microsoft Outlook Express software.
2. Klik op het menu Extra, vervolgens Accounts.
3. Kies de optie Toevoegen en dan optie e-mail.
4. Typ een Schermnaam (de naam die u wenst voor dit account, bijvboorbeeld Gmail)
5. Typ uw Gmail e-mailadres. Bijvoorbeeld yourmail@Gmail.com
6. Kies POP3 in de dropdown lijst.
7. Inkomende e-mailberichten zou moeten zijn: pop.googlemail.com
8. In de Uitgaande e-mailserver (SMTP): vakje, typ smtp.googlemail.com
9. In het Accountnaam vakje, typ uw Gmail e-mailadres, bijvoorbeeld, yourmail@Gmail.com.
10. In het Wachtwoord vakje, typ uw Gmail wachtwoord. Klik op Volgende en vervolgens Voltooien.

11. Ga naar Opties en accounts, klik op uw nieuwe Gmail account en kies Eigenschappen.
12. Klik op de Servers tab en klik vervolgens in het vakje Mijn server vereist verificatie om deze te selecteren en klik op Toepassen.
13. Klik op de tab Geavanceerd.
14. In het inkomende server (POP3) vakje, typ 995
Selecteer Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)
15. In het Uitgaabde mail (SMTP) vakje, typ 465 or 25.
Selecteer Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)
16. Klik op de OK knop en u bent klaar om via uw Gmail e-mailadres e-mailberichten te versturen en ontvangen.

Om een Yahoo e-mailaccount met POP3 te gebruiken heeft u een Yahoo Plus account nodig.
U dient eerst uw Yahoo e-mail in te stellen om POP3 te gebruiken. Ga naar uw Yahoo webmail (Yahoo.com) en open uw e-mail met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Klik op Opties en E-mailopties. Klik op POP en Doorsturen in het menu en vervolgens Instellen of wijzigen POP & Doorsturen.
Controleer de Web & POP toegang. U kunt nu uw Outlook gaan instellen.
Om een nieuw Yahoo e-mailaccount in de Outlook Express software aan te maken en configureren:
1. Open de Microsoft Outlook Express software.
2. Klik op het menu Opties, klik vervolgens op E-mailaccounts.
3. Kies de optie Toevoegen en vervolgens de optie e-mail.
4. Voer een Schermnaam in (de naam die u wenst voor dit account, bijvoorbeeld Yahoo)
5. Voer uw Yahoo E-mailadres in. Bijvoorbeeld, uwmail@yahoo.com.
6. Kies POP3 in de DropDown lijst.
7. Inkomende mail zou moeten zijn:plus.pop.mail.yahoo.com.
8. In het vak Uitgaande mailserver (SMTP), typ:plus.smtp.mail.yahoo.com.
9. In het vak Accountnaam, typ uw Yahoo e-mail adres, bijvoorbeeld, uwmail@yahoo.com.
10. In het vak Wachtwoord, typ uw Yahoo wachtwoord. Klik op Volgende en vervolgens Voltooien.
11. Ga naar Opties en accounts, klik op uw nieuwe Yahoo account en kies Eigenschappen.
12. Klik op de Servers tab en dan het vak Mijn server vereist verificatie om een vinkje te plaatsen en klik op Toepassen.
13. Klik op de tab Geavanceerd.
14. In het vak Inkomende server (POP3), typ 995
Controleer de Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)
15. In het vak Uitgaande e-mail (SMTP), typ 465.
Controleer de Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)
N.B.: In het onderdeel Aflevering klik op het vak Bewaar een kopie van elk bericht op de server om een vinkje te plaatsen, en klik vervolgens op Toepassen.
16. Klik op de OK knop en u bent klaar en gereed om e-mailberichten via uw Yahoo e-mailadres te versturen en ontvangen.

Nadat de AOL of AIM-e-mailaccount zijn ingesteld, moet de Outlook-software worden geconfigureerd om verbinding te maken met de AOL of AIM-service.

Voor het creëren en configureren van een nieuwe AOL of AIM e-mailadres in de Outlook Express-software het volgende uitvoeren:
1. Open uw Microsoft Outlook Express programma.
2. Klik op ”Extra” -> ”Accounts”
3. Klik op ”Toevoegen” -> ”E-mail”
4. Voer een naam in (de naam die u deze account wilt geven, bijvoorbeeld AOL)
5. Voer uw AOL e-mailaddress in. Bijvoorbeeld uwmail@aol.com
6. Kies voor POP 3 in het uitklapmenu
7. Server voor Inkomende email dient als volgt ingevoerd te worden: pop.aol.com of pop.aim.com (hangt van af welke domain u in uw e-mailadres heeft)
8. Server voor Uitgaande e-mail (SMTP): smtp.aol.com of smtp.aim.com invoeren
9. In het veld van Accountnaam, vult u uw AOL of AIM adres in, bijvoorbeeld: uwmail@aol.com
10. In het veld van Wachtwoord, voert u uw wachtwoord van AOL of AIM
11. Ga naar ”Extra” -> ”Accounts” en klik op uw nieuwe AOL of AIM account en kies Eigenschappen
12. Zet een vinkje voor ”Account opnemen bij berichtverzending en synchronisatie” en klik op ”Toepassen”
13. Klik op het tabblad van ”Geavanceerd”
14. In het veld voor Uitgaande e-mail (SMTP) voert u 587 in en klik op ”Toepassen”

Opmerking: In de sectie van ”Bezorging” plaatst u een vinkje voor ”Een kopie van berichten op de server achterlaten” en klik op ”Toepassen”.
15.Klik op ”OK” als u klaar bent en klaar voor het verzenden en ontvangen van e-mails via uw AOL of AIM adres.

Het lijkt erop dat Outlook SPAMfighter uitgeschakeld heeft.

Outlook 2000
* Sluit Outlook
* Ga naar: ‘Start’ -> ‘Alle grogramma’s’ -> ‘Spamfighter’ -> ‘Configuratie’
* Sluit het ‘Configuratie’ venster
* Open Outlook en de balk moet weer terug zijn.

Outlook 2002, XP, 2003
* Klik ‘Help’ in de Outlook taakbalk en selecteer ‘Info’.
* Een window popt op met 4 knoppen, de onderste heet: ‘uitgeschakelde Items’.
* Klik op de knop en er verschijnt een lijst met programma’s die door Outlook uitgeschakeld zijn.

Als SPAMfighter in de lijst staat:
* Selecteer het en klik op de ‘inschakelen’ knop.
* Sluit alle windows en herstart Outlook.
* De SPAMfighter toolbar moet het nu weer doen.

Outlook 2007
* Ga naar ”Vertrouwenscentrum” in het menu Extra en klik vervolgens op ”Invoegtoepassingen”.
* Klik op de gewenste invoegtoepassing ”SPAMFIGHTER” in het vak Beheren en klik vervolgens op Starten.

Als bovenstaande niet helpt, ligt het wellicht aan de Windows service packs.

In Outlook ga naar: Extra -> Opties -> tabblad Overige -> Geavanceerde opties -> COM-invoegtoepassing.

Als SPAMfighter hier niet bij staat, voeg dan het volgende bestand toe:
C:Program FilesSPAMfighterClientsOutlookSFOL0000.dll

Als SPAMfighter er wel bijstaat, haal dan het vinkje weg en klik op OK. Ga terug naar de COM-invoegtoepassingen, zet het vinkje weer terug en klik op OK.

Indien de balk nog niet terug is na herstart:
* Sluit Outlook af
* Ga naar: Start -> Uitvoeren
* Kopieer het volgende in het schermpje:

regsvr32 “C:Program FilesSPAMfighterClientsOutlookSFOL0000.dll”

* Klik ‘OK’
* Voeg eventueel het dll bestand nogmaals toe.

Nee, uit veiligheidsoverwegingen is niet mogelijk.

Om SPAMfighter PRO te activeren, doe het volgende:

* Open Outlook (Express)
* Ga naar de SPAMfighter balk.
* Klik op Meer -> Opties
* Klik op ‘Account’ in het grijze veld links
* Klik op de knop ‘Licentiecode invoeren’
* Voer de licentie code in die op uw factuur vermeld staat
* Herstart uw mailprogramma

Nee, SPAMfighter is een spamfilter, en beschermt dus alleen tegen spam en phishing mails.

Voor volledige bescherming raden we u aan ook onze andere programma’s te installeren: VIRUSfighter en SPYWAREfighter

www.spamfighter.com/VIRUSfighter/Lang_NL/
www.spamfighter.com/SPYWAREfighter/Lang_NL/

Als u de SPAMfighter taakbalk kan zien in uw Outlook/Express/Mail, en er worden mails verplaatst naar de spammap, weet u dat SPAMfighter werkt.

Volg deze stappen:
– Download SPAMfighter hiervandaan: http://www.spamfighter.com/Lang_NL/Download_Download.asp
– Klik op de “Start Download Nu” knop
– Kies “Uitvoeren” en volg de installatiestappen

In Windows (2000 t/m Windows 7):
* Sluit Outlook/Express/Mail af
* Ga naar: Start -> Instellingen -> Configuratiescherm -> Programma”s verwijderen/toevoegen.
* Zoek SPAMfighter, klik Aanpassen/verwijderenen volg de aanwijzigingen.

Verwijder gids voor Windows 8
Sluit uw e-mailprogramma
Ga naar: Charm menu->Instellingen->Configuratiescherm->Verwijder een programma
Zoek SPAMfighter en klik op verwijderen/wijzigen en volg de gids

In Windows 98:
* Sluit Outlook/Outlook Express af
* Download dit programma en kies daarna “Uitvoeren”: http://download.spamfighter.com/download/remove.exe
* Herstart de computer
* Outlook/Outlook Express NIET openen
* Verwijder de SPAMfighter folder uit C:Program Files

Indien het na een paar keer proberen blijft mislukken, kunt u het via een alternatieve server proberen:http://www.spamfighter.com/download_locations.asp?file=/download/pro/spamfighter.exe

Klik hier om te zien of u van een andere server lokatie kunt downloaden.

Dit is veroorzaak door een fout in de registratie database van uw Windows Installatie.

Om dit probleem op te lossen dient u de volgende gids van Microsoft hier te volgen.

SPAMfighter - Installation

Nee, uit veiligheidsoverwegingen is niet mogelijk.

Dit is veroorzaak door een fout in de registratie database van uw Windows Installatie.

Om dit probleem op te lossen dient u de volgende gids van Microsoft hier te volgen.

Indien het na een paar keer proberen blijft mislukken, kunt u het via een alternatieve server proberen:http://www.spamfighter.com/download_locations.asp?file=/download/pro/spamfighter.exe

Klik hier om te zien of u van een andere server lokatie kunt downloaden.

In Windows (2000 t/m Windows 7):
* Sluit Outlook/Express/Mail af
* Ga naar: Start -> Instellingen -> Configuratiescherm -> Programma”s verwijderen/toevoegen.
* Zoek SPAMfighter, klik Aanpassen/verwijderenen volg de aanwijzigingen.

Verwijder gids voor Windows 8
Sluit uw e-mailprogramma
Ga naar: Charm menu->Instellingen->Configuratiescherm->Verwijder een programma
Zoek SPAMfighter en klik op verwijderen/wijzigen en volg de gids

In Windows 98:
* Sluit Outlook/Outlook Express af
* Download dit programma en kies daarna “Uitvoeren”: http://download.spamfighter.com/download/remove.exe
* Herstart de computer
* Outlook/Outlook Express NIET openen
* Verwijder de SPAMfighter folder uit C:Program Files

Volg deze stappen:
– Download SPAMfighter hiervandaan: http://www.spamfighter.com/Lang_NL/Download_Download.asp
– Klik op de “Start Download Nu” knop
– Kies “Uitvoeren” en volg de installatiestappen

Als u de SPAMfighter taakbalk kan zien in uw Outlook/Express/Mail, en er worden mails verplaatst naar de spammap, weet u dat SPAMfighter werkt.

Nee, SPAMfighter is een spamfilter, en beschermt dus alleen tegen spam en phishing mails.

Voor volledige bescherming raden we u aan ook onze andere programma’s te installeren: VIRUSfighter en SPYWAREfighter

www.spamfighter.com/VIRUSfighter/Lang_NL/
www.spamfighter.com/SPYWAREfighter/Lang_NL/

SPAMfighter - Login, Password, etc.

Uw 10 daagse Pro proefperiode is voorbij, en u gebruikt nu de gratis Standard versie.
Indien u SPAMfighter bedrijfsgerelateerd gebruikt of van de reclame regel af wilt, dient u de Pro versie aan te schaffen.

Download en installeer de nieuwste versie van SPAMfighter hiervandaan:
Download_Download.asp
Het is belangrijk dat u hetzelfde e-mailadres en wachtwoord gebruikt als toen u zich bij ons registreerde, anders wordt u niet herkend. (NB! @orange.nl en @wanadoo.nl worden NIET als hetzelfde mailadres gezien!)
Indien u uw wachtwoord vergeten bent, klik hier:
support_password.asp

Om SPAMfighter PRO te activeren, doe het volgende:

* Open Outlook (Express)
* Ga naar de SPAMfighter balk.
* Klik op Meer -> Opties
* Klik op ‘Account’ in het grijze veld links
* Klik op de knop ‘Licentiecode invoeren’
* Voer de licentie code in die op uw factuur vermeld staat
* Herstart uw mailprogramma

SPAMfighter - Outlook

De SPAMfighter map staat tussen de andere Persoonlijke mappen.

Als deze niet zichbaar zijn:

In Outlook 2000/2002/XP: ga naar ”Beeld” -> en vink ”Navigatiedeelvenster” aan.
In Outlook 2003: klik op ”Ga naar” -> en vink ”Mappenlijst” aan.
In Outlook 2007: ga naar ”Beeld”-> ”navigatiedeelvenster” -> ”Normaal”
In Oulook Express/Winmail, ga naar ”Beeld” -> ”Indeling” -> vink ”Mappenlijst” aan.

Als u gebruik maakt van een programma die SPAMfighter ondersteunt en het filtert niet uw e-mails dan kan het zijn dat u misschien gebruik maakt van IMAP om uw e-mails te krijgen, dit ondersteunt SPAMfighter niet. Om te controleren of u gebruik maakt van IMAP raden wij u aan om de gids hier te volgen.

Doe het volgende:

Ga naar Acties -> Ongewenste mail -> Opties
Selecteer “Geen automatisch filter”
Klik op Ok

Het probleem is dat Outlook alle folders doorgaat op zoek naar ongelezen mail. Ook de SPAMfighter folder. Verander de instellingen om dit te voorkomen.

Klik op ‘Zoekmappen’, klik rechts op ‘Ongelezen mail’
Kies: ‘Deze zoekmap aanpassen’, klik op ‘Bladeren’
Verwijder het vinkje bij de bovenste folder (mailbox of persoonlijke folder)
Zet een vinkje bij de alle andere mappen behalve SPAMfighter (en de bovenste dus).
Nu wordt SPAMfighter niet meer doorzocht op ongelezen mail.

Dit ligt aan Service Pack voor Office 2002/Office XP

Doe het volgende:
* Sluit Outlook af
* Ga naar Start -> Alle Programma’s -> SPAMfighter -> Repareer SPAMfighter
* Open Outlook en het moet nu weer in orde zijn

Dit wordt veroorzaakt door Windows update, lees meer hierover op hun Engelstalige website: http://support.microsoft.com/kb/935448/en-us

De meeste spam wordt tegen gehouden, maar soms glipt er toch ongewenste mail doorheen. U kunt dan twee dingen doen: blokkeren of op uw persoonlijke zwarte lijst zetten.

Als u spam blokkeert stuurt SPAMfighter een afdruk van de kenmerken naar de SPAMfighter server. Als andere gebruikers hetzelfde bericht ook blokkeren wordt het voortaan voor alle andere gebruikers uitgefilterd.
U blokkeert dus niet een specifiek adres, maar de technische inhoud van het bericht, omdat spammers willekeurige en verschillende e-mailadressen gebruiken.

Wanneer u iets op de zwarte lijst zet, rapporteert u niet aan de SPAMfighter server: het heeft alleen effect op uw persoonlijke mail. Gebruik de zwarte lijst voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven waar u vanaf wilt maar niet kan afmelden, of als u steeds ongewenste mail van een bepaald persoon krijgt. Denk eraan dat u dan ook geen ‘goede’ mail meer in uw inbox ontvangt van het desbetreffende e-mailadres. Voor de witte lijst geldt het omgekeerde.

SPAMfighter doet niets met uw bijlagen. Het klinkt als een probleem in Outlook 2000.

U kunt hierover meer lezen op de volgende (Engelstalige) Microsoft sites:
* http://support.microsoft.com/kb/q138053/
* http://office.microsoft.com/en-us/assistance/HP011164871033.aspx

Nee, SPAMfighter verplaatst uw mails naar de spamfolder.

Indien u de folder niet kunt zien, dient u het mappenvenster aan de linkerkant te openen.

Om SPAMfighter met Gmail te kunnen gebruiken, dient u in het bezit te zijn van een Gmail account.

• Log in op uw Google Mail account (www.gmail.com)
• Klik op ”Instelingen” bovenaan aan de linkerkant.
• Klik op ”Doorsturen en POP/IMAP”

• Selecteer ”POP inschakelen voor alle berichten” of op ”POP alleen inschakelen voor berichten die vanaf nu worden ontvangen”
• Kies een actie wat u wilt doen met uw Google Mail berichten nadat ze met POP zijn geopend.
U bent nu gereed om uw Outlook in te stellen.

Je stelt je Outlook-client als volgt voor Gmail in:
1. Open Microsoft Outlook.
2. Klik in het menu Extra op Accounts.
3. Klik op Toevoegen en vervolgens op E-mail en op Volgende
4. Kies voor de POP3 optie door erop te klikken en klik op Volgende.
5. Voer je naam in het veld Weergegeven naam: in en klik op Volgende (dit komt tevoorschijn op uw uitgaande e-mail).
6. .Voer je volledige e-mailadres voor Gmail (gebruikersnaam@gmail.com) in het veld E-mailadres: in en klik op Volgende.
7. In the User Name box, type your Gmail email, for example,yourmail@Gmail.com.
8. In the Password box, type your Gmail password.
9. In the Incoming mail server (POP3) box, type:pop.googlemail.com.
10. In the Outgoing mail server (SMTP) box, typesmtp.googlemail.com.
11. Click the More Settings button.
12. Click the Outgoing Server tab.
13. Click the My outgoing server requires authentication box to place a check mark in it.
14. Choose the Use same settings as my incoming mail server option by clicking it, then click the Advanced tab.

15. In the Incoming server (POP3) box, type 995
Check the This server requires an encrypted connection (SSL)
16. In the Outgoing mail (SMTP) box, type 465 or 25.
Check the This server requires an encrypted connection (SSL)

17. Click the Next button.
18. Click the Finish button.

Om een Yahoo e-mailaccount met POP3 te gebruiken heeft u een Yahoo Plus account nodig.
U dient eerst uw Yahoo e-mail in te stellen om POP3 te gebruiken. Ga naar uw Yahoo webmail (Yahoo.com) en open uw e-mail met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Klik op Opties en E-mailopties. Klik op POP en Doorsturen in het menu en vervolgens Instellen of wijzigen POP & Doorsturen.
Controleer de Web & POP toegang. U kunt nu uw Outlook gaan instellen.
Om een nieuw Yahoo e-mailaccount in de Outlook software aan te maken en configureren:
1. Open de Microsoft Outlook software.
2. Klik op het menu Opties, klik vervolgens op E-mailaccounts.
3. Kies de optie Nieuw e-mailaccount toevoegen door erop te klikken, klik vervolgens op de knop Volgende.
4. Kies de POP3 optie door erop te klikken, klik vervolgens op de knop Volgende.
5. In Uw Naam vak, typ uw naam zoals u wenst dat deze wordt getoond op uitgaande e-mailberichten.
6. In het vak E-mailadres, typ uw Yahoo e-mailadres, bijvoorbeeld, uwmail@yahoo.com.
7. In het vak Gebruikersnaam, typ uw Yahoo e-mail, bijvoorbeeld,uwmail@yahoo.com.
8. In het vak Wachtwoord, typ uw Yahoo wachtwoord.
9. In het vak Inkomende mailserver (POP3), typ:plus.pop.mail.yahoo.com.
10. In het vak Uitgaande mailserver (SMTP), type:plus.smtp.mail.yahoo.com.
11. Klik op de knop Meer Instellingen.
12. Klik op de tab Uitgaande Server.
13. Klik op het vak Mijn uitgaande server vereist verificatie om een vinkje te plaatsen.
14. Kies de optie Gebruikersnaam instellingen als mijn inkomende e-mailserver door erop te klikken, klik vervolgens op de tab Geavanceerd.
15. In het vak Inkomende server (POP3), typ 995
Controleer de Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)
16. In het vak Uitgaande e-mail (SMTP), typ 465.
Controleer de Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)

N.B.: In het onderdeel Aflevering klik op het vak Bewaar een kopie van elk bericht op de server om een vinkje te plaatsen, en klik vervolgens op de OK knop.
16. Klik op de knop Volgende .
17. Klik op de knop Voltooien.

Nadat het AOL of AIM e-mailaccount is aangemaakt, moet de Outlook software juist worden geconfigureerd om verbinding te maken met de AOL of AIM dienst.
Om een nieuw AOL of AIM e-mailaccount aan te maken in de Outlook Software:
1. Open de Microsoft Outlook software.
2. Klik op het menu Opties, klik vervolgens op E-mailaccounts.
3. Kies de optie nieuw e-mailaccount toevoegen door erop te klikken, klik vervolgens op de knop Volgende.
4. Kies de POP3 optie door erop te klikken, klik vervolgens op de knop Volgende.
5. In Uw Naam vak, typ uw naam zoals u wenst dat deze wordt getoond op uitgaande e-mailberichten.
6. In het vak E-mailadres, typ uw AOL of AIM e-mailadres, bijvoorbeeld, uwmail@aol.com of uwmail@aim.com.
7. In het vak Gebruikersnaam, typ uw AOL of AIM schermnaam, bijvoorbeeld,uwmail.
8. In het vak Wachtwoord, typ uw AOL of AIM wachtwoord.
9. In het vak Inkomende mailserver (POP3), typ:pop.aol.com or pop.aim.com.

10. In het vak Uitgaande mailserver (SMTP), type:smtp.aol.com or smtp.aim.com.
N.B.: Klik op Bewaar een kopie van elk bericht op de server in het server vak om een vinkje te plaatsen.
10. In het vak Uitgaande mailserver (SMTP), type: smtp.aol.com orsmtp.aim.com.
11. Klik op de knop Meer Instellingen.
12. Klik op de tab Uitgaande Server.
13. Klik op het vak Mijn uitgaande server vereist verificatie om een vinkje te plaatsen.
14. Kies de optie dezelfde instellingen gebruiken als voor mijn inkomende mail server door erop te klikken, klik vervolgens op de tab Geavanceerd.
15. In het vak Uitgaande e-mail (SMTP), typ 587.
Controleer de Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)
N.B.: In het onderdeel Aflevering, klik op het vak Bewaar een kopie van elk bericht op de server om een vinkje te plaatsen, en klik vervolgens op de OK knop.
16. Klik op de knop Volgende .
17. Klik op de knop Voltooien.

Het lijkt erop dat Outlook SPAMfighter uitgeschakeld heeft.

Outlook 2000
* Sluit Outlook
* Ga naar: ‘Start’ -> ‘Alle grogramma’s’ -> ‘Spamfighter’ -> ‘Configuratie’
* Sluit het ‘Configuratie’ venster
* Open Outlook en de balk moet weer terug zijn.

Outlook 2002, XP, 2003
* Klik ‘Help’ in de Outlook taakbalk en selecteer ‘Info’.
* Een window popt op met 4 knoppen, de onderste heet: ‘uitgeschakelde Items’.
* Klik op de knop en er verschijnt een lijst met programma’s die door Outlook uitgeschakeld zijn.

Als SPAMfighter in de lijst staat:
* Selecteer het en klik op de ‘inschakelen’ knop.
* Sluit alle windows en herstart Outlook.
* De SPAMfighter toolbar moet het nu weer doen.

Outlook 2007
* Ga naar ”Vertrouwenscentrum” in het menu Extra en klik vervolgens op ”Invoegtoepassingen”.
* Klik op de gewenste invoegtoepassing ”SPAMFIGHTER” in het vak Beheren en klik vervolgens op Starten.

Als bovenstaande niet helpt, ligt het wellicht aan de Windows service packs.

In Outlook ga naar: Extra -> Opties -> tabblad Overige -> Geavanceerde opties -> COM-invoegtoepassing.

Als SPAMfighter hier niet bij staat, voeg dan het volgende bestand toe:
C:Program FilesSPAMfighterClientsOutlookSFOL0000.dll

Als SPAMfighter er wel bijstaat, haal dan het vinkje weg en klik op OK. Ga terug naar de COM-invoegtoepassingen, zet het vinkje weer terug en klik op OK.

Indien de balk nog niet terug is na herstart:
* Sluit Outlook af
* Ga naar: Start -> Uitvoeren
* Kopieer het volgende in het schermpje:

regsvr32 “C:Program FilesSPAMfighterClientsOutlookSFOL0000.dll”

* Klik ‘OK’
* Voeg eventueel het dll bestand nogmaals toe.

Normaal gesproken moet de map terug zijn na het opnieuw opstarten van Outlook.

Indien de map na herstart niet terug is, is hij waarschijnlijk niet verwijderd maar verplaatst.

Zoek in de andere mappen. Als u hem gevonden heeft: sleep de map naar zijn plaats.

Als u hem niet kunt vinden: maak een nieuwe folder aan. Noem deze “SPAMfighter2″ of ” SPAMfighterNieuw” o.i.d. (niet “SPAMfighter” noemen: die bestaat al)
Ga daarna naar Meer -> Opties -> Gebruikersinstellingen -> Outlook 2000/2002/2003 -> Spammap -> Selecteer de nieuwe folder en klik op OK.

Daar kunnen we helaas niets aan doen. Hoewel de mail uitgefiltert wordt als spam, ziet uw mailprogramma het nog steeds als nieuwe mail.

We werken aan oplossing, maar aangezien het het mailprogramma is wat het moet herkennen, en niet SPAMfighter, is dit niet gemakkelijk.

SPAMfighter - Outlook Express

SPAMfighter heeft internetverbinding nodig om te kunnen functioneren.

Controleer of u van het begin af aan verbinding heeft.

SPAMfighter fitert alleen uw inbox (Postvak In).

Indien u met berichtregels inkomende mails automatisch naar andere folders verplaatst, worden deze niet door SPAMfighter gecheckt.

U kunt deze achteraf laten checken door te klikken op:
Meer -> Map spamvrij maken

Als SPAMfighter niet is opgestart voordat Outlook express de mail binnenhaalt, is het te laat om te kunnen filteren.

Probeer het volgende:
Ga naar: ‘Extra’ > ‘Opties’ > tabblad ‘Algemeen’.
Haal het vinkje weg bij ‘Berichten verzenden en ontvangen bij het opstarten’. Klik op ‘ok’.

Klik voortaan op de knop ‘verzenden/ontvangen’ om uw mail binnen te halen.

Het helpt om uw voorbeeldvenster uit te schakelen, zodat u de mail niet opent en de spammers geen leesbevestiging krijgen.

Om de voorbeeld functie uit te schakelen:

Outlook Express: klik Beeld ->Indeling. Verwijder het vinkje bij ‘Voorbeeldvenster weergeven’.
Outlook Express 6.0 biedt de optie: “Read all messages as plain text” . Hierdoor wordt u mail niet meer ongevraagd geopend.

Outlook 2000/XP: klik Beeld -> Voorbeeld.
Outlook 2003: klik Beeld -> Leesvenster -> Uit.

SPAMfighter verplaatst alleen mails naar de spammap, dus het probleem ligt in Outlook Express zelf.

Het ziet ernaar uit dat u het mailadres op de ‘geblokkeerde afzenderslijst’ heeft gezet.

Ga naar Extra -> Berichtregels -> Afzender blokkeren.

Dit probleem wordt niet veroorzaakt SPAMfighter. Het is een beveiligingsinstelling in Outlook Express. Lees hierover meer (in het Engels): http://support.microsoft.com/kb/329570/en-us

Dit probleem wordt niet veroorzaakt door SPAMfighter. Microsoft heeft een oplossing voor dit probleem: http://support.microsoft.com/kb/177054/nl-nl

Om SPAMfighter met Gmail te gebruiken heeft een Gmailaccount nodig.

– Log in in uw Google Mailaccount.
– Klik op in instellingen bovenaan in een willekeurige Google Mail pagina.
– Klik op Doorsturen en POP in het oranje vakje voor Mail Instellingen.

– Selecteer POP Inschakelen voor alle e-mailberichten of POP inschakelen voor e-mailberichten die vanaf nu binnenkomen.
– Kies de actie waarvan u wenst dat uw Google Mailberichten voor zorgt dat zij met POP toegang verkrijgen.
U bent nu klaar om uw Outlook Express in te stellen.

Voeg uw Gmailberichten toe aan uw Outlook Express software.

Om een nieuw Gmail e-mailaccount aan te maken en in de Outlook Express software te configureren:
1. Start de Microsoft Outlook Express software.
2. Klik op het menu Extra, vervolgens Accounts.
3. Kies de optie Toevoegen en dan optie e-mail.
4. Typ een Schermnaam (de naam die u wenst voor dit account, bijvboorbeeld Gmail)
5. Typ uw Gmail e-mailadres. Bijvoorbeeld yourmail@Gmail.com
6. Kies POP3 in de dropdown lijst.
7. Inkomende e-mailberichten zou moeten zijn: pop.googlemail.com
8. In de Uitgaande e-mailserver (SMTP): vakje, typ smtp.googlemail.com
9. In het Accountnaam vakje, typ uw Gmail e-mailadres, bijvoorbeeld, yourmail@Gmail.com.
10. In het Wachtwoord vakje, typ uw Gmail wachtwoord. Klik op Volgende en vervolgens Voltooien.

11. Ga naar Opties en accounts, klik op uw nieuwe Gmail account en kies Eigenschappen.
12. Klik op de Servers tab en klik vervolgens in het vakje Mijn server vereist verificatie om deze te selecteren en klik op Toepassen.
13. Klik op de tab Geavanceerd.
14. In het inkomende server (POP3) vakje, typ 995
Selecteer Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)
15. In het Uitgaabde mail (SMTP) vakje, typ 465 or 25.
Selecteer Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)
16. Klik op de OK knop en u bent klaar om via uw Gmail e-mailadres e-mailberichten te versturen en ontvangen.

Om een Yahoo e-mailaccount met POP3 te gebruiken heeft u een Yahoo Plus account nodig.
U dient eerst uw Yahoo e-mail in te stellen om POP3 te gebruiken. Ga naar uw Yahoo webmail (Yahoo.com) en open uw e-mail met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Klik op Opties en E-mailopties. Klik op POP en Doorsturen in het menu en vervolgens Instellen of wijzigen POP & Doorsturen.
Controleer de Web & POP toegang. U kunt nu uw Outlook gaan instellen.
Om een nieuw Yahoo e-mailaccount in de Outlook Express software aan te maken en configureren:
1. Open de Microsoft Outlook Express software.
2. Klik op het menu Opties, klik vervolgens op E-mailaccounts.
3. Kies de optie Toevoegen en vervolgens de optie e-mail.
4. Voer een Schermnaam in (de naam die u wenst voor dit account, bijvoorbeeld Yahoo)
5. Voer uw Yahoo E-mailadres in. Bijvoorbeeld, uwmail@yahoo.com.
6. Kies POP3 in de DropDown lijst.
7. Inkomende mail zou moeten zijn:plus.pop.mail.yahoo.com.
8. In het vak Uitgaande mailserver (SMTP), typ:plus.smtp.mail.yahoo.com.
9. In het vak Accountnaam, typ uw Yahoo e-mail adres, bijvoorbeeld, uwmail@yahoo.com.
10. In het vak Wachtwoord, typ uw Yahoo wachtwoord. Klik op Volgende en vervolgens Voltooien.
11. Ga naar Opties en accounts, klik op uw nieuwe Yahoo account en kies Eigenschappen.
12. Klik op de Servers tab en dan het vak Mijn server vereist verificatie om een vinkje te plaatsen en klik op Toepassen.
13. Klik op de tab Geavanceerd.
14. In het vak Inkomende server (POP3), typ 995
Controleer de Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)
15. In het vak Uitgaande e-mail (SMTP), typ 465.
Controleer de Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)
N.B.: In het onderdeel Aflevering klik op het vak Bewaar een kopie van elk bericht op de server om een vinkje te plaatsen, en klik vervolgens op Toepassen.
16. Klik op de OK knop en u bent klaar en gereed om e-mailberichten via uw Yahoo e-mailadres te versturen en ontvangen.

Nadat de AOL of AIM-e-mailaccount zijn ingesteld, moet de Outlook-software worden geconfigureerd om verbinding te maken met de AOL of AIM-service.

Voor het creëren en configureren van een nieuwe AOL of AIM e-mailadres in de Outlook Express-software het volgende uitvoeren:
1. Open uw Microsoft Outlook Express programma.
2. Klik op ”Extra” -> ”Accounts”
3. Klik op ”Toevoegen” -> ”E-mail”
4. Voer een naam in (de naam die u deze account wilt geven, bijvoorbeeld AOL)
5. Voer uw AOL e-mailaddress in. Bijvoorbeeld uwmail@aol.com
6. Kies voor POP 3 in het uitklapmenu
7. Server voor Inkomende email dient als volgt ingevoerd te worden: pop.aol.com of pop.aim.com (hangt van af welke domain u in uw e-mailadres heeft)
8. Server voor Uitgaande e-mail (SMTP): smtp.aol.com of smtp.aim.com invoeren
9. In het veld van Accountnaam, vult u uw AOL of AIM adres in, bijvoorbeeld: uwmail@aol.com
10. In het veld van Wachtwoord, voert u uw wachtwoord van AOL of AIM
11. Ga naar ”Extra” -> ”Accounts” en klik op uw nieuwe AOL of AIM account en kies Eigenschappen
12. Zet een vinkje voor ”Account opnemen bij berichtverzending en synchronisatie” en klik op ”Toepassen”
13. Klik op het tabblad van ”Geavanceerd”
14. In het veld voor Uitgaande e-mail (SMTP) voert u 587 in en klik op ”Toepassen”

Opmerking: In de sectie van ”Bezorging” plaatst u een vinkje voor ”Een kopie van berichten op de server achterlaten” en klik op ”Toepassen”.
15.Klik op ”OK” als u klaar bent en klaar voor het verzenden en ontvangen van e-mails via uw AOL of AIM adres.

Om ervoor te zorgen dat SPAMfighter uw hotmail e-mails filtert, is het nodig dat u uw e-mail ontvangt in een e-mail programma zoals Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail of Thunderbird.
U kunt uw e-mail programma instellen om e-mails te ontvangen van uw hotmail-account. Gebruik de volgende instellingen in uw e-mail programma om uw Hotmail toe te voegen.
Hotmail POP3 instellingen:
*POP server: pop3.live.com (Port 995)
*POP SSL vereist? Ja
*Gebruikersnaam: Uw Windows Live ID, bijvoorbeeld yourname@hotmail.com
*Wachtwoord: Het wachtwoord dat u normaal gebruikt om u aan te melden bij Hotmail of Windows Live
*SMTP server: smtp.live.com (Port 25)
*Verificatie vereist? Ja (dit komt overeen met uw POP gebruikersnaam en wachtwoord)
*TLS/SSL vereist? Ja
Als u SPAMfighter nog niet heeft geïnstalleerd moet u dit nu doen. Download en installeer SPAMfighter vanuit

SPAMfighter - Thunderbird

Om uw mailadres te wijzigen:

* Klik op het SPAMfighter logo in de taakbalk van uw mailprogramma
* Uw persoonlijke ‘community pagina’ wordt geopend
* Kies ‘wijzig e-mail’ in het blauwe menu links
* Voer uw nieuwe e-mailadres in en klik op ‘submit’/’verzenden’

U kunt alleen uw adres wijzigen naar een mailadres waarop geen account staat geinstalleerd.
Indien u op het nieuwe adres al een SPAMfighter account heeft, dient u contact met Support op te nemen.

Uw 10 daagse Pro proefperiode is verlopen, en u makt nu gebruik van de gratis Standard versie.
Indien u een bedrijf heeft, of meer dan 5 adressen op de lijsten wilt zetten, zult u SPAMfighter Pro moeten aanschaffen.

Uw 10 daagse Pro proefperiode is voorbij, en u gebruikt nu de gratis Standard versie.
Indien u SPAMfighter bedrijfsgerelateerd gebruikt of van de reclame regel af wilt, dient u de Pro versie aan te schaffen.

Gaarne de volgende stappen opvolgen om SPAMfighter te installeren:
– Download SPAMfighter hier
– Klik op de ”Download SPAMfighter” knop
– Sla spamfighter.exe, etc. op uw bureaublad
– Als u het heeft gedownload, dubbelklik op de SPAMfighter icoon op uw bureaublad en volg de installatie gids.

Download en installeer de nieuwste versie van SPAMfighter hier.

Wanneer u wordt gevraagd, is het belangrijk gebruik te maken van uw e-mail en het wachtwoord waarmee u de eerste keer bij SPAMfighter bent geregistreerd anders zijn wij niet in staat om u te herkennen als een bestaande gebruiker.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u deze hier verkrijgen.

Uw 10-daagse proefperiode van SPAMfighter Pro is verlopen en u bent nu gedegradeerd naar de gratis SPAMfighter Standard versie.
Als u gebruik maakt van SPAMfighter in een bedrijf en/of u wilt zich ontdoen van het tekstveld/reclame, dient u SPAMfighter Pro te kopen. Koop uw PRO versie hier

Om van de mailinglijst verwijderd te worden, volg de volgende link:
Community_Unsubscribe.asp

NB: zolang SPAMfighter geactiveerd is op uw systeem ontvangt u mail.