De SPAMfighter map is kwijt, wat nu?

Normaal gesproken moet de map terug zijn na het opnieuw opstarten van Outlook.

Indien de map na herstart niet terug is, is hij waarschijnlijk niet verwijderd maar verplaatst.

Zoek in de andere mappen. Als u hem gevonden heeft: sleep de map naar zijn plaats.

Als u hem niet kunt vinden: maak een nieuwe folder aan. Noem deze "SPAMfighter2" of " SPAMfighterNieuw" o.i.d. (niet "SPAMfighter" noemen: die bestaat al)
Ga daarna naar Meer -> Opties -> Gebruikersinstellingen -> Outlook 2000/2002/2003 -> Spammap -> Selecteer de nieuwe folder en klik op OK.