Hoe verwijder ik SPAMfighter?

In Windows (2000 t/m Windows 7):
* Sluit Outlook/Express/Mail af
* Ga naar: Start -> Instellingen -> Configuratiescherm -> Programma"s verwijderen/toevoegen.
* Zoek SPAMfighter, klik Aanpassen/verwijderenen volg de aanwijzigingen.

Verwijder gids voor Windows 8
Sluit uw e-mailprogramma
Ga naar: Charm menu->Instellingen->Configuratiescherm->Verwijder een programma
Zoek SPAMfighter en klik op verwijderen/wijzigen en volg de gids

In Windows 98:
* Sluit Outlook/Outlook Express af
* Download dit programma en kies daarna "Uitvoeren": http://download.spamfighter.com/download/remove.exe
* Herstart de computer
* Outlook/Outlook Express NIET openen
* Verwijder de SPAMfighter folder uit C:Program Files

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *