Hoe gebruik ik SPAMfighter met AOL mail in Outlook Express?

Nadat de AOL of AIM-e-mailaccount zijn ingesteld, moet de Outlook-software worden geconfigureerd om verbinding te maken met de AOL of AIM-service.

Voor het creëren en configureren van een nieuwe AOL of AIM e-mailadres in de Outlook Express-software het volgende uitvoeren:
1. Open uw Microsoft Outlook Express programma.
2. Klik op ”Extra” -> ”Accounts”
3. Klik op ”Toevoegen” -> ”E-mail”
4. Voer een naam in (de naam die u deze account wilt geven, bijvoorbeeld AOL)
5. Voer uw AOL e-mailaddress in. Bijvoorbeeld uwmail@aol.com
6. Kies voor POP 3 in het uitklapmenu
7. Server voor Inkomende email dient als volgt ingevoerd te worden: pop.aol.com of pop.aim.com (hangt van af welke domain u in uw e-mailadres heeft)
8. Server voor Uitgaande e-mail (SMTP): smtp.aol.com of smtp.aim.com invoeren
9. In het veld van Accountnaam, vult u uw AOL of AIM adres in, bijvoorbeeld: uwmail@aol.com
10. In het veld van Wachtwoord, voert u uw wachtwoord van AOL of AIM
11. Ga naar ”Extra” -> ”Accounts” en klik op uw nieuwe AOL of AIM account en kies Eigenschappen
12. Zet een vinkje voor ”Account opnemen bij berichtverzending en synchronisatie” en klik op ”Toepassen”
13. Klik op het tabblad van ”Geavanceerd”
14. In het veld voor Uitgaande e-mail (SMTP) voert u 587 in en klik op ”Toepassen”

Opmerking: In de sectie van ”Bezorging” plaatst u een vinkje voor ”Een kopie van berichten op de server achterlaten” en klik op ”Toepassen”.
15.Klik op ”OK” als u klaar bent en klaar voor het verzenden en ontvangen van e-mails via uw AOL of AIM adres.