Mijn SPAMfighter taakbalk is verdwenen, hoe krijg ik het terug?

Het lijkt erop dat Outlook SPAMfighter uitgeschakeld heeft.

Outlook 2000
* Sluit Outlook
* Ga naar: ‘Start’ -> ‘Alle grogramma’s’ -> ‘Spamfighter’ -> ‘Configuratie’
* Sluit het ‘Configuratie’ venster
* Open Outlook en de balk moet weer terug zijn.

Outlook 2002, XP, 2003
* Klik ‘Help’ in de Outlook taakbalk en selecteer ‘Info’.
* Een window popt op met 4 knoppen, de onderste heet: ‘uitgeschakelde Items’.
* Klik op de knop en er verschijnt een lijst met programma’s die door Outlook uitgeschakeld zijn.

Als SPAMfighter in de lijst staat:
* Selecteer het en klik op de ‘inschakelen’ knop.
* Sluit alle windows en herstart Outlook.
* De SPAMfighter toolbar moet het nu weer doen.

Outlook 2007
* Ga naar ”Vertrouwenscentrum” in het menu Extra en klik vervolgens op ”Invoegtoepassingen”.
* Klik op de gewenste invoegtoepassing ”SPAMFIGHTER” in het vak Beheren en klik vervolgens op Starten.

Als bovenstaande niet helpt, ligt het wellicht aan de Windows service packs.

In Outlook ga naar: Extra -> Opties -> tabblad Overige -> Geavanceerde opties -> COM-invoegtoepassing.

Als SPAMfighter hier niet bij staat, voeg dan het volgende bestand toe:
C:Program FilesSPAMfighterClientsOutlookSFOL0000.dll

Als SPAMfighter er wel bijstaat, haal dan het vinkje weg en klik op OK. Ga terug naar de COM-invoegtoepassingen, zet het vinkje weer terug en klik op OK.

Indien de balk nog niet terug is na herstart:
* Sluit Outlook af
* Ga naar: Start -> Uitvoeren
* Kopieer het volgende in het schermpje:

regsvr32 "C:Program FilesSPAMfighterClientsOutlookSFOL0000.dll"

* Klik ‘OK’
* Voeg eventueel het dll bestand nogmaals toe.

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *