skip to Main Content

SPAMfighter filtert niet direct wanneer ik Outlook express op start?

Als SPAMfighter niet is opgestart voordat Outlook express de mail binnenhaalt, is het te laat om te kunnen filteren.

Probeer het volgende:
Ga naar: ‘Extra’ > ‘Opties’ > tabblad ‘Algemeen’.
Haal het vinkje weg bij ‘Berichten verzenden en ontvangen bij het opstarten’. Klik op ‘ok’.

Klik voortaan op de knop ‘verzenden/ontvangen’ om uw mail binnen te halen.

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top