Hoe gebruik ik SPAMfighter met AOL mail in Outlook?

Nadat het AOL of AIM e-mailaccount is aangemaakt, moet de Outlook software juist worden geconfigureerd om verbinding te maken met de AOL of AIM dienst.
Om een nieuw AOL of AIM e-mailaccount aan te maken in de Outlook Software:
1. Open de Microsoft Outlook software.
2. Klik op het menu Opties, klik vervolgens op E-mailaccounts.
3. Kies de optie nieuw e-mailaccount toevoegen door erop te klikken, klik vervolgens op de knop Volgende.
4. Kies de POP3 optie door erop te klikken, klik vervolgens op de knop Volgende.
5. In Uw Naam vak, typ uw naam zoals u wenst dat deze wordt getoond op uitgaande e-mailberichten.
6. In het vak E-mailadres, typ uw AOL of AIM e-mailadres, bijvoorbeeld, uwmail@aol.com of uwmail@aim.com.
7. In het vak Gebruikersnaam, typ uw AOL of AIM schermnaam, bijvoorbeeld,uwmail.
8. In het vak Wachtwoord, typ uw AOL of AIM wachtwoord.
9. In het vak Inkomende mailserver (POP3), typ:pop.aol.com or pop.aim.com.

10. In het vak Uitgaande mailserver (SMTP), type:smtp.aol.com or smtp.aim.com.
N.B.: Klik op Bewaar een kopie van elk bericht op de server in het server vak om een vinkje te plaatsen.
10. In het vak Uitgaande mailserver (SMTP), type: smtp.aol.com orsmtp.aim.com.
11. Klik op de knop Meer Instellingen.
12. Klik op de tab Uitgaande Server.
13. Klik op het vak Mijn uitgaande server vereist verificatie om een vinkje te plaatsen.
14. Kies de optie dezelfde instellingen gebruiken als voor mijn inkomende mail server door erop te klikken, klik vervolgens op de tab Geavanceerd.
15. In het vak Uitgaande e-mail (SMTP), typ 587.
Controleer de Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)
N.B.: In het onderdeel Aflevering, klik op het vak Bewaar een kopie van elk bericht op de server om een vinkje te plaatsen, en klik vervolgens op de OK knop.
16. Klik op de knop Volgende .
17. Klik op de knop Voltooien.