Hoe gebruik ik SPAMfighter met hotmail?

Om ervoor te zorgen dat SPAMfighter uw hotmail e-mails filtert, is het nodig dat u uw e-mail ontvangt in een e-mail programma zoals Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail of Thunderbird.
U kunt uw e-mail programma instellen om e-mails te ontvangen van uw hotmail-account. Gebruik de volgende instellingen in uw e-mail programma om uw Hotmail toe te voegen.
Hotmail POP3 instellingen:
*POP server: pop3.live.com (Port 995)
*POP SSL vereist? Ja
*Gebruikersnaam: Uw Windows Live ID, bijvoorbeeld yourname@hotmail.com
*Wachtwoord: Het wachtwoord dat u normaal gebruikt om u aan te melden bij Hotmail of Windows Live
*SMTP server: smtp.live.com (Port 25)
*Verificatie vereist? Ja (dit komt overeen met uw POP gebruikersnaam en wachtwoord)
*TLS/SSL vereist? Ja
Als u SPAMfighter nog niet heeft geïnstalleerd moet u dit nu doen. Download en installeer SPAMfighter vanuit