Waar kan ik de SPAMfighter map vinden?

De SPAMfighter map staat tussen de andere Persoonlijke mappen.

Als deze niet zichbaar zijn:

In Outlook 2000/2002/XP: ga naar ”Beeld” -> en vink ”Navigatiedeelvenster” aan.
In Outlook 2003: klik op ”Ga naar” -> en vink ”Mappenlijst” aan.
In Outlook 2007: ga naar ”Beeld”-> ”navigatiedeelvenster” -> ”Normaal”
In Oulook Express/Winmail, ga naar ”Beeld” -> ”Indeling” -> vink ”Mappenlijst” aan.