Sales

För att använda produktnycklarna, vänligen klicka här.

Om du ombeds att logga in på SPAMfighters community så logga in genom att använda uppgifterna på din faktura under “användaruppgifter”. Om du inte ska göra detta behöver du bara fylla i numret på fakturan och användaruppgifterna. Om du inte har ett användarnamn utan bara en inloggningsnyckel så kan du fylla i denna och lämna rutan för användarnamn tom. Därefter följer du bara instruktionerna som ges.

Ja, ladda ner den senaste versionen av SPAMfighter här och installera programmet. Använd den e-postadress och det lösenord som du använde första gången du installerade SPAMfighter. Då kommer allt att fungera.

Du har antagligen inte aktiverat produktnyckeln som vi skickade till dig. Titta på fakturan som du fick och följ den enkla guiden för att aktivera ditt program.

Om du redan aktiverat produktnyckeln en gång men ominstallerat SPAMfighter med ett annat användarnamn (e-postadress), vänligen följ dessa steg:

*Ladda ner detta programmet.
*Stäng ditt e-postprogram och kör programmet.
*Klicka på “Ta bort nuvarande login och logga in på nytt”.
*Logga in med din e-postadress och lösenord.
*Öppna ditt e-postprogram igen så ska allt fungera.

Har du glömt ditt lösenord kan du klicka här.

Du har antagligen inte använt den nyckel vi skickade till dig. Läs igenom guiden du fick tillsammans med din faktura. Gör följande för att aktivera SPAMfighter Pro:

Gå till SPAMfighters verktygsfält i ditt e-postprogram. Välj “Mer” -> “Val”. På vänster sida klickar du på “Konto” och väljer “Fyll i produktnyckel”. Skriv in produktnyckeln som finns på fakturan som vi skickade till dig. Klicka på “Aktivera” för att spara inställningarna. Starta därefter om ditt e-postprogram.

Du får din SPAMfighter Pro licensnyckel direkt efter att du betalat. Du kan då aktivera programmet direkt. Gör följande för att aktivera SPAMfighter Pro:

Gå till SPAMfighters verktygsfält i ditt e-postprogram. Välj “Mer” -> “Val”. På vänster sida klickar du på “Konto” och väljer “Fyll i produktnyckel”. Skriv in produktnyckeln som finns på fakturan som vi skickade till dig. Klicka på “Aktivera” för att spara inställningarna. Starta därefter om ditt e-postprogram.

Nej, det behöver du inte. Har du redan installerat programmet så använder du licensnyckeln som följer med din faktura. Du uppgraderas då automatiskt till fullversionen för den period du betalar för.

Har du frågor angående försäljning går det bra att kontakta vårt försäljningsteam.

Ladda ner den senaste versionen av SPAMfighter Pro här och installera programmet som vanligt. Det är VIKTIGT att du använder samma e-postadress och lösenord som när du registrerade dig första gången, annars kan vi inte känna igen dig som betalande kund. Har du glömt ditt lösenord så klicka här.

“SPAMfighter Standard” är 100% gratis för ickekomersiella användare. När du installerar SPAMfighter för första gången får du prova på “SPAMfighter Pro” (som innehåller fler funktioner är standardversionen) gratis i 30 dagar. Efter provtiden övergår programmet automatiskt till standardversionen som är helt gratis om du inte själv väljer att köpa programmet.

Företagsanvändare kan inte använda gratisversionen utan måste köpa SPAMfighter Pro eller avinstallera programmet.

Har du en hemsida och vill sätta upp ett försäljningskonto med oss? Då kan du snabbt och enkelt komma igång och tjäna omkring 30% i provision på varje försäljning du gör. För mer information, klicka här.

Du kan köpa SPAMfighter Pro direkt från oss genom vår webbsida, vänligen klicka här. Du kan också kontakta någon av våra återförsäljare som du hittar här eller skicka ett e-postmeddelande till sales@spamfighter.com

Om inte din dator tillåter kakor (cookies) kan du tyvärr inte köpa en licens online.

För att ändra inställningen för kakor:

I din webbläsare går du till Verktyg -> Internetval -> Allmänt -> Temporära Internetfiler – Inställningar -> Leta efter nyare versioner av lagrade sidor = Automatiskt. Klicka därefter Ok två gånger. Gå till Verktyg och välj Internetval igen. Tryck på Privacy och välj Medium. Stäng därefter din webbläsare och öppna den på nytt.

Om ovanstående inte fungerar så skicka ett e-postmeddelande till sales@spamfighter.com och skriv vilken produkt du är intresserad av. Vi hjälper dig gärna att beställa manuellt.

En licens är giltlig för en dator. Har du flera datorer behöver du flera licenser eftersom varje dator måste ha en separat licens.

SPAMfighter Standard är helt gratis och kan användas av privatpersoner och skolor. Ditt e-postprogram visar ett meddelandefält från SPAMfighter och din utgående e-post får en diskret signatur från SPAMfighter längst ner.

SPAMfighter Pro ger dig tillgång till premiumsupport vilket innebär att du är garanterad svar på dina frågor inom 24 timmar. Du slipper textremsan i ditt e-postprogram och din utgående e-post innehåller ingen signatur från SPAMfighter. Du har också obegränsat antal adresser i din vit- och svartlista. Läs mer om skillnaderna här.

SPAMfighter Standard är helt kostnadsfri för privat användande i hemmet. Vill du använda SPAMfighter i ett företag måste du använda betalversionen SPAMfighter Pro. Även privatpersoner kan köpa SPAMfighter Pro, (som har fler fördelar jämfört med gratisversionen.) Läs mer om skillnaderna här.

En 1 års-licens av SPAMfighter Pro kostar 200 SEK. Du kan betala i 14 olika valutor och kostnaden är en engångskostnad. Du förbinder dig inte till fler köp och ingen annan kostnad kommer att debiteras. Vid beställning av flera licenser ger vi dig rabatt enligt denna prislista.

SPAMfighter Standard är gratis enbart för personligt, icke-kommersiellt bruk! För användande i ett företag måste du använda betalversionen SPAMfighter Pro. Även privatpersoner kan använda SPAMfighter Pro som innehåller fler funktioner och fördelar än gratisversionen.

*Du får premiumsupport – svar på dina frågor inom 24 timmar.
*Du slipper signaturen från SPAMfighter i din utgående e-post.
*Du slipper den lilla textremsan från SPAMfighter i ditt e-postprogram.
*Du får ha obegränsat antal adresser i din svart- och vitlista.

Läs mer om SPAMfighter Pro här.

Vi ger dig bra rabatt om du köper fler än fem licenser på samma gång. Du hittar mer information om rabatterna här.

Har du några frågor går det bra att kontakta vårt försäljningsteam.

Om du föredrar att betala genom en internationell banktransaktion eller genom att skicka oss en check kan du välja “Banktransaktion” i slutet av ditt köp under “Betalningsmetod”. Din order skickas då till oss och vi återkommer till dig så fort som möjligt. Notera att det kan ta upp till tre bankdagar innan vi tar emot din order.

Du kan betala med kreditkort, (Visa, MasterCard, American Express m.fl.) och med Paypal på vår krypterade betalserver. Vi använder SSL, samma säkerhet som bankerna använder så att du kan känna dig helt trygg med ditt köp.

Nej, det behöver du inte. Har du köpt en SPAMfighter Pro-licens till din dator så tar den hand om alla e-postadreser på den datorn.

SPAMfighter accepterar följande valutor:

USD, EURO, GBP, CAD, AUD, JPY, CHF, SEK, NOK, DKR, ISK, NZD, Rand och HKD.

Sales - Have bought a license

Ladda ner den senaste versionen av SPAMfighter Pro här och installera programmet som vanligt. Det är VIKTIGT att du använder samma e-postadress och lösenord som när du registrerade dig första gången, annars kan vi inte känna igen dig som betalande kund. Har du glömt ditt lösenord så klicka här.

Nej, det behöver du inte. Har du redan installerat programmet så använder du licensnyckeln som följer med din faktura. Du uppgraderas då automatiskt till fullversionen för den period du betalar för.

Har du frågor angående försäljning går det bra att kontakta vårt försäljningsteam.

Du får din SPAMfighter Pro licensnyckel direkt efter att du betalat. Du kan då aktivera programmet direkt. Gör följande för att aktivera SPAMfighter Pro:

Gå till SPAMfighters verktygsfält i ditt e-postprogram. Välj “Mer” -> “Val”. På vänster sida klickar du på “Konto” och väljer “Fyll i produktnyckel”. Skriv in produktnyckeln som finns på fakturan som vi skickade till dig. Klicka på “Aktivera” för att spara inställningarna. Starta därefter om ditt e-postprogram.

Du har antagligen inte använt den nyckel vi skickade till dig. Läs igenom guiden du fick tillsammans med din faktura. Gör följande för att aktivera SPAMfighter Pro:

Gå till SPAMfighters verktygsfält i ditt e-postprogram. Välj “Mer” -> “Val”. På vänster sida klickar du på “Konto” och väljer “Fyll i produktnyckel”. Skriv in produktnyckeln som finns på fakturan som vi skickade till dig. Klicka på “Aktivera” för att spara inställningarna. Starta därefter om ditt e-postprogram.

Du har antagligen inte aktiverat produktnyckeln som vi skickade till dig. Titta på fakturan som du fick och följ den enkla guiden för att aktivera ditt program.

Om du redan aktiverat produktnyckeln en gång men ominstallerat SPAMfighter med ett annat användarnamn (e-postadress), vänligen följ dessa steg:

*Ladda ner detta programmet.
*Stäng ditt e-postprogram och kör programmet.
*Klicka på “Ta bort nuvarande login och logga in på nytt”.
*Logga in med din e-postadress och lösenord.
*Öppna ditt e-postprogram igen så ska allt fungera.

Har du glömt ditt lösenord kan du klicka här.

Ja, ladda ner den senaste versionen av SPAMfighter här och installera programmet. Använd den e-postadress och det lösenord som du använde första gången du installerade SPAMfighter. Då kommer allt att fungera.

För att använda produktnycklarna, vänligen klicka här.

Om du ombeds att logga in på SPAMfighters community så logga in genom att använda uppgifterna på din faktura under “användaruppgifter”. Om du inte ska göra detta behöver du bara fylla i numret på fakturan och användaruppgifterna. Om du inte har ett användarnamn utan bara en inloggningsnyckel så kan du fylla i denna och lämna rutan för användarnamn tom. Därefter följer du bara instruktionerna som ges.

Har du en hemsida och vill sätta upp ett försäljningskonto med oss? Då kan du snabbt och enkelt komma igång och tjäna omkring 30% i provision på varje försäljning du gör. För mer information, klicka här.

Sales - Upgrading to PRO

Om inte din dator tillåter kakor (cookies) kan du tyvärr inte köpa en licens online.

För att ändra inställningen för kakor:

I din webbläsare går du till Verktyg -> Internetval -> Allmänt -> Temporära Internetfiler – Inställningar -> Leta efter nyare versioner av lagrade sidor = Automatiskt. Klicka därefter Ok två gånger. Gå till Verktyg och välj Internetval igen. Tryck på Privacy och välj Medium. Stäng därefter din webbläsare och öppna den på nytt.

Om ovanstående inte fungerar så skicka ett e-postmeddelande till sales@spamfighter.com och skriv vilken produkt du är intresserad av. Vi hjälper dig gärna att beställa manuellt.

SPAMfighter accepterar följande valutor:

USD, EURO, GBP, CAD, AUD, JPY, CHF, SEK, NOK, DKR, ISK, NZD, Rand och HKD.

Nej, det behöver du inte. Har du köpt en SPAMfighter Pro-licens till din dator så tar den hand om alla e-postadreser på den datorn.

Du kan betala med kreditkort, (Visa, MasterCard, American Express m.fl.) och med Paypal på vår krypterade betalserver. Vi använder SSL, samma säkerhet som bankerna använder så att du kan känna dig helt trygg med ditt köp.

Om du föredrar att betala genom en internationell banktransaktion eller genom att skicka oss en check kan du välja “Banktransaktion” i slutet av ditt köp under “Betalningsmetod”. Din order skickas då till oss och vi återkommer till dig så fort som möjligt. Notera att det kan ta upp till tre bankdagar innan vi tar emot din order.

Vi ger dig bra rabatt om du köper fler än fem licenser på samma gång. Du hittar mer information om rabatterna här.

Har du några frågor går det bra att kontakta vårt försäljningsteam.

SPAMfighter Standard är gratis enbart för personligt, icke-kommersiellt bruk! För användande i ett företag måste du använda betalversionen SPAMfighter Pro. Även privatpersoner kan använda SPAMfighter Pro som innehåller fler funktioner och fördelar än gratisversionen.

*Du får premiumsupport – svar på dina frågor inom 24 timmar.
*Du slipper signaturen från SPAMfighter i din utgående e-post.
*Du slipper den lilla textremsan från SPAMfighter i ditt e-postprogram.
*Du får ha obegränsat antal adresser i din svart- och vitlista.

Läs mer om SPAMfighter Pro här.

SPAMfighter Standard är helt kostnadsfri för privat användande i hemmet. Vill du använda SPAMfighter i ett företag måste du använda betalversionen SPAMfighter Pro. Även privatpersoner kan köpa SPAMfighter Pro, (som har fler fördelar jämfört med gratisversionen.) Läs mer om skillnaderna här.

En 1 års-licens av SPAMfighter Pro kostar 200 SEK. Du kan betala i 14 olika valutor och kostnaden är en engångskostnad. Du förbinder dig inte till fler köp och ingen annan kostnad kommer att debiteras. Vid beställning av flera licenser ger vi dig rabatt enligt denna prislista.

SPAMfighter Standard är helt gratis och kan användas av privatpersoner och skolor. Ditt e-postprogram visar ett meddelandefält från SPAMfighter och din utgående e-post får en diskret signatur från SPAMfighter längst ner.

SPAMfighter Pro ger dig tillgång till premiumsupport vilket innebär att du är garanterad svar på dina frågor inom 24 timmar. Du slipper textremsan i ditt e-postprogram och din utgående e-post innehåller ingen signatur från SPAMfighter. Du har också obegränsat antal adresser i din vit- och svartlista. Läs mer om skillnaderna här.

En licens är giltlig för en dator. Har du flera datorer behöver du flera licenser eftersom varje dator måste ha en separat licens.

“SPAMfighter Standard” är 100% gratis för ickekomersiella användare. När du installerar SPAMfighter för första gången får du prova på “SPAMfighter Pro” (som innehåller fler funktioner är standardversionen) gratis i 30 dagar. Efter provtiden övergår programmet automatiskt till standardversionen som är helt gratis om du inte själv väljer att köpa programmet.

Företagsanvändare kan inte använda gratisversionen utan måste köpa SPAMfighter Pro eller avinstallera programmet.

Du kan köpa SPAMfighter Pro direkt från oss genom vår webbsida, vänligen klicka här. Du kan också kontakta någon av våra återförsäljare som du hittar här eller skicka ett e-postmeddelande till sales@spamfighter.com