FULL-DISKfighter

Ja. Trial-versionen kan laddas ner här och med den kan du städa undan 25 filer gratis.

Öppna programmet och klicka på “Inställningar” i den vänstra menyn. Klicka därefter på “Kontoinställningar” och fyll i din nyckel. Glöm sedan inte att klicka på “Lägg till produktnyckel”. Du kan nu använda den fullständiga programvaran.

Du bör alltid se till att du inte tar bort filer som du behöver. FULL-DISKfighter hjälper dig att hitta filer samt ger dig en enkel översikt till dig så att du kan bestämma vilka filer du vill ta bort och städa undan.

Med tiden blir din hårddisk nedskräpad och fragmenterad. Man kan likna det med en ostädad byrålåda med strumpor där allt ligger huller om buller. När du väljer att organisera hårddisken städas och omorganiseras innehållet i byrålådan (hårddisken) och fragmenterade filer samlas igen så att din dator effektiviseras och snabbas upp.

När FULL-DISKfighter undersöker ditt system för att hitta onödiga filer stöter programmet kanske på filer som kan tas bort, men när den faktiskta städningen sker kan vissa av filerna vara låsta av systemet.
Det är omöjligt att kontrollera och förutsäga att detta kan ske innan programmet har börjat försöka ta bort dem.
Anledningen till att filerna är låsta kan bero på att du har ett program öppet som inte nödvändigtvis använder just en viss temporär fil, men processen har tillfälligt låst den ändå.
Oroa dig inte om du har några filer kvar som du inte kan ta bort. De kan inte vara många och då är skillnaden marginell.
Det är en bra idé att stänga alla program innan skanning.

FULL-DISKfighter är en optimeringsverktyg för din hårddisk som rensar ut skräpfiler och onödiga filer från hårddisken. FULL-DISKfighter organiserar och defragmenterar resten av filerna så att det är snabbare och enklare att komma åt datorns filer. Dessutom kan du enkelt få en överblick av dubblettfiler eller stora filer vilket gör att du kan organisera dina filer i mappar. Tänk på att inte ta bort filer om du inte är säker på vad de är eftersom när du har raderat dem så kan du inte få tillbaks dem. Det är därför bra att alltid ha en back-up. Funktionen Quick Scan i FULL-DISKfighter kommer inte att ta bort filer som är viktiga för ditt system.

SLOW-PCfighter är ett program som rensar Windows-registret och uppstartshanteraren.
En dators register måste rengöras då och då eftersom det blir rörigt p.g.a. att olika poster samlats över tid från installationer och avinstallationer av program och många andra processer.
När du kör SLOW-PCfighter kommer det att rensa datorns register och förbättra din dators prestanda och snabba upp uppstartsprocessen.

Observera att FULL-DISKfighter och SLOW-PCfighter inte har samma funktion och ett av programmen inte ersätter det andra. Baserat på ditt problem kan du dock behöva antingen ett eller båda.

FULL-DISKfighter hjälper dig att hitta alla dubbletter av filer du kan ha på din dator. De flesta datorer har dubblettfiler vilka kan t.ex. vara bilder eller dokument som sparas i olika mappar, men som är samma filer. Med en sökning efter dubblettfiler kommer du att kunna se var filerna placeras och du kan ta bort valda dubbletterna. Genom att klicka på länken under “Sökväg” kommer du att öppna den plats där filerna sparas.
Var dock mycket försiktig med vad du raderar eftersom filer inte kan återskapas om du valt att ta bort dem. Var därför uppmärksam på vad du ska ta bort och ta inte bort t.ex. dina email-filer. Tänk på att alltid ha en back-up!

FULL-DISKfighter - General

Ja. Trial-versionen kan laddas ner här och med den kan du städa undan 25 filer gratis.

Öppna programmet och klicka på “Inställningar” i den vänstra menyn. Klicka därefter på “Kontoinställningar” och fyll i din nyckel. Glöm sedan inte att klicka på “Lägg till produktnyckel”. Du kan nu använda den fullständiga programvaran.

Du bör alltid se till att du inte tar bort filer som du behöver. FULL-DISKfighter hjälper dig att hitta filer samt ger dig en enkel översikt till dig så att du kan bestämma vilka filer du vill ta bort och städa undan.

Med tiden blir din hårddisk nedskräpad och fragmenterad. Man kan likna det med en ostädad byrålåda med strumpor där allt ligger huller om buller. När du väljer att organisera hårddisken städas och omorganiseras innehållet i byrålådan (hårddisken) och fragmenterade filer samlas igen så att din dator effektiviseras och snabbas upp.

När FULL-DISKfighter undersöker ditt system för att hitta onödiga filer stöter programmet kanske på filer som kan tas bort, men när den faktiskta städningen sker kan vissa av filerna vara låsta av systemet.
Det är omöjligt att kontrollera och förutsäga att detta kan ske innan programmet har börjat försöka ta bort dem.
Anledningen till att filerna är låsta kan bero på att du har ett program öppet som inte nödvändigtvis använder just en viss temporär fil, men processen har tillfälligt låst den ändå.
Oroa dig inte om du har några filer kvar som du inte kan ta bort. De kan inte vara många och då är skillnaden marginell.
Det är en bra idé att stänga alla program innan skanning.

FULL-DISKfighter är en optimeringsverktyg för din hårddisk som rensar ut skräpfiler och onödiga filer från hårddisken. FULL-DISKfighter organiserar och defragmenterar resten av filerna så att det är snabbare och enklare att komma åt datorns filer. Dessutom kan du enkelt få en överblick av dubblettfiler eller stora filer vilket gör att du kan organisera dina filer i mappar. Tänk på att inte ta bort filer om du inte är säker på vad de är eftersom när du har raderat dem så kan du inte få tillbaks dem. Det är därför bra att alltid ha en back-up. Funktionen Quick Scan i FULL-DISKfighter kommer inte att ta bort filer som är viktiga för ditt system.

SLOW-PCfighter är ett program som rensar Windows-registret och uppstartshanteraren.
En dators register måste rengöras då och då eftersom det blir rörigt p.g.a. att olika poster samlats över tid från installationer och avinstallationer av program och många andra processer.
När du kör SLOW-PCfighter kommer det att rensa datorns register och förbättra din dators prestanda och snabba upp uppstartsprocessen.

Observera att FULL-DISKfighter och SLOW-PCfighter inte har samma funktion och ett av programmen inte ersätter det andra. Baserat på ditt problem kan du dock behöva antingen ett eller båda.

FULL-DISKfighter hjälper dig att hitta alla dubbletter av filer du kan ha på din dator. De flesta datorer har dubblettfiler vilka kan t.ex. vara bilder eller dokument som sparas i olika mappar, men som är samma filer. Med en sökning efter dubblettfiler kommer du att kunna se var filerna placeras och du kan ta bort valda dubbletterna. Genom att klicka på länken under “Sökväg” kommer du att öppna den plats där filerna sparas.
Var dock mycket försiktig med vad du raderar eftersom filer inte kan återskapas om du valt att ta bort dem. Var därför uppmärksam på vad du ska ta bort och ta inte bort t.ex. dina email-filer. Tänk på att alltid ha en back-up!