Jag har installerat om min dator och behöver installera SPAMfighter Pro på nytt.

Ladda ner den senaste versionen av SPAMfighter Pro här och installera programmet som vanligt. Det är VIKTIGT att du använder samma e-postadress och lösenord som när du registrerade dig första gången, annars kan vi inte känna igen dig som betalande kund. Har du glömt ditt lösenord så klicka här.