När aktiveras mitt köp?

Du får din SPAMfighter Pro licensnyckel direkt efter att du betalat. Du kan då aktivera programmet direkt. Gör följande för att aktivera SPAMfighter Pro:

Gå till SPAMfighters verktygsfält i ditt e-postprogram. Välj "Mer" -> "Val". På vänster sida klickar du på "Konto" och väljer "Fyll i produktnyckel". Skriv in produktnyckeln som finns på fakturan som vi skickade till dig. Klicka på "Aktivera" för att spara inställningarna. Starta därefter om ditt e-postprogram.