Jag har köpt SPAMfighter Pro men har fortfarande kvar reklamen i Outlook/Express.

Du har antagligen inte använt den nyckel vi skickade till dig. Läs igenom guiden du fick tillsammans med din faktura. Gör följande för att aktivera SPAMfighter Pro:

Gå till SPAMfighters verktygsfält i ditt e-postprogram. Välj "Mer" -> "Val". På vänster sida klickar du på "Konto" och väljer "Fyll i produktnyckel". Skriv in produktnyckeln som finns på fakturan som vi skickade till dig. Klicka på "Aktivera" för att spara inställningarna. Starta därefter om ditt e-postprogram.