Jag använder SPAMfighter Pro men får meddelande om att min provversion håller på att gå ut.

Du har antagligen inte aktiverat produktnyckeln som vi skickade till dig. Titta på fakturan som du fick och följ den enkla guiden för att aktivera ditt program.

Om du redan aktiverat produktnyckeln en gång men ominstallerat SPAMfighter med ett annat användarnamn (e-postadress), vänligen följ dessa steg:

*Ladda ner detta programmet.
*Stäng ditt e-postprogram och kör programmet.
*Klicka på "Ta bort nuvarande login och logga in på nytt".
*Logga in med din e-postadress och lösenord.
*Öppna ditt e-postprogram igen så ska allt fungera.

Har du glömt ditt lösenord kan du klicka här.