Inget händer när jag försöker köpa en licens. Min varukorg förblir tom.

Om inte din dator tillåter kakor (cookies) kan du tyvärr inte köpa en licens online.

För att ändra inställningen för kakor:

I din webbläsare går du till Verktyg -> Internetval -> Allmänt -> Temporära Internetfiler – Inställningar -> Leta efter nyare versioner av lagrade sidor = Automatiskt. Klicka därefter Ok två gånger. Gå till Verktyg och välj Internetval igen. Tryck på Privacy och välj Medium. Stäng därefter din webbläsare och öppna den på nytt.

Om ovanstående inte fungerar så skicka ett e-postmeddelande till sales@spamfighter.com och skriv vilken produkt du är intresserad av. Vi hjälper dig gärna att beställa manuellt.